Καμπ αξιολόγησης αναπτυξιακών τμημάτων Εθνικής ομάδας πόλο από τον Θοδωρή Βλάχο

Με ιδιαίτερη επιτυχία και ικανοποίηση ολοκληρώθηκε διήμερο καμπ αξιολόγησης αναπτυξιακών τμημάτων Εθνικής ομάδας πόλο υπό τον Θοδωρή Βλάχο.

by Μάνος Φυρογένης

Στην Εθνική ομάδα πόλο ανδρών προσέχουν για να έχουν και για το μέλλον. Για το λόγο αυτό κοιτάζουν να έχουν ιδίοις όμμασι άποψη για το τι συμβαίνει στα μικρότερα ηλικιακά κλιμάκια, το υλικό που έρχεται. Η δεξαμενή είναι εκεί για να τροφοδοτεί το εθνόσημο και την αντρική ομάδα και οι ομοσπονδιακοί τεχνικοί θέλουν να έχουν οι ίδιοι άποψη για την εξελικτική πορεία όσων έρχονται από πίσω για να επανδρώσουν μελλοντικά τη «γαλανόλευκη».

Το διήμερο 10-11/3 λοιπόν πραγματοποιήθηκε καμπ αξιολόγησης αναπτυξιακών τμημάτων της Εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης υπό τον Θοδωρή Βλάχο στο κολυμβητήριο του Πειραιά «Ανδρέας Γαρύφαλλος» και στη Νέα Σμύρνη. Το αύριο της ελληνικής υδατοσφαίρισης ανδρών μαζεύτηκε λοιπόν για να περάσει από τις… ακτίνες του ομοσπονδιακού τεχνικού της «Επίσημης Πετυχημένης». Το παρών έδωσαν και οι προπονητές των Εθνικών ομάδων των δικών τους ηλιακών κατηγορίων (Ηλίας Μαχαίρας, Φώντας Λεμπέσης και ο συνονόματός του Μαρκόπουλος). Μαζί με τον Θοδωρή Βλάχο φυσικά και ο Τάσος Σχίζας, άμεσος συνεργάτης του.

Το καμπ κάλυψε τις ηλιακές κατηγορίες Κ16 έως Κ19, γεγονός που αναμένεται να επαναληφθεί και στο μέλλον.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA