Καμμένου, Μπίλας και Δρασίδου τιμήθηκαν στη γιορτή του αθλητισμού στη Χαλκίδα

Όμορφες εικόνες το περασμένο διήμερο στο ανοιχτό κολυμβητήριο της Χαλκίδας για τους 2ους Διασυλλογικούς Αγώνες στη μνήμη του Κώστα Καραμουσουλάκη.

by Aquafeed 24

Ένα διήμερο γεμάτο χαμόγελα, γεμάτες κερκίδες, αθλητικές προσπάθειες, διακεκριμένες προσωπικότητες του υγρού στίβου και μία κοινή αγάπη. Το νερό.

Το διήμερο (20-21 Απριλίου) στο ανοιχτό κολυμβητήριο της Χαλκίδας πραγματοποιήθηκαν οι 2οι Διασυλλογικοί Αγώνες στη μνήμη του Κώστα Καραμουσουλάκη. Ένα μίτινγκ υπό τη διοργάνωση του Ναυτικού Ομίλου Χαλκίδας, του ΑΚΟ Χαλκίδας και του Ευβοϊκού ΓΑΣ και την αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσποδίας Ελλάδας και συνδιοργανωτές την  Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας Π.Ε. Εύβοιας, το Δήμο Χαλκιδέων και τον ΟΛΝΕ.

Οι κερκίδες γέμισαν από θεατές, γονείς, αθλητές και προπονητές που βρέθηκαν στο κολυμβητήριο της Χαλκίδας για να χειροκροτήσουν τα 500 και πλέον παιδιά που βούτηξαν στο νερό. Σωματεία από όλο τη χώρα παρέλασαν και έδωσαν χρώμα στην πολύ όμορφη διοργάνωση.

Οι διοργανωτές τίμησαν την Εθνική ομάδα Υδατοσφαίρισης Γυναικών για την επιτυχία της να «επιστρέψει» μετά από 16 χρόνια στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Τη τιμητική πλακέτα από τη πρόεδρο του Ναυτικού Ομίλου Χαλκίδας, Ελευθερία Σαραντίδου, παρέλαβε η…κεφαλή της προσπάθειας αυτής, η ομοσπονδιακή τεχνικός Αλεξία Καμμένου.

Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων και δυο πρωταθλητές κολύμβησης, οι οποίοι και τιμήθηκαν. Ο Στέργιος Μάριος Μπίλας που κατάγεται από τη Χαλκίδα, για τις διακρίσεις του και τη διαρκή ανέλιξή του με αποκορύφωμα την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες και η Μαρίλεια Δρασίδου, ενεργό μέλος της Εθνικής ομάδας για την ευγένεια και το ήθος που την διέπουν.

Η Λαογραφική Εστία Εύβοιας πρόσφερε όμορφο θέαμα στην τελετή έναρξης και όλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για το 2025.

Πηγή: Koe.org.gr

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA