Καλύπτει «έδαφος» το Περιστέρι που επέστρεψε στις νίκες!

by Aquafeed 24

Επιστροφή στις νίκες για τον ΓΣ Περιστερίου, καθώς η ομάδα του Κώστα Λούδη κατάφερε να επικρατήσει 10-7 επί του ΑΟΠ Φαλήρου στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών και να κάνει σημαντικό βήμα για την εδραίωση του στην τετράδα του Β’ Ομίλου του πρωταθλήματος.

Το δυσκολοκατάβλητο Π.Φάληρο του Αργύρη Θεοδωρόπουλου, κόντραρε για μεγάλο χρονικό διάστημα τη γηπεδούχο ομάδα και μέσα στην 3η περίοδο το σκορ έγινε 7-7, λίγο πριν οι παίκτες του Κώστα Λούδη πάρουν προβάδισμα +2 στο τέλος του οκταλέπτου.

Στην τελευταία περίοδο, με αποτελεσματική άμυνα, ο ΓΣ Περιστερίου (Που αγωνίστηκε εκ νέου χωρίς τον Φώσκολο και με τον Τσαχειλίδη με ένεση) πήρε τη νίκη με 10-7 και έφθασε τους 21 βαθμούς, όσους έχει και ο ΠΑΟΚ, ενώ ο ΑΟΠΦ παρέμεινε στους 12, αγωνίζομενος χωρίς τους δύο ξένους του (Τοτ -Ραντούλοβιτς), αλλά και με άλλα προβλήματα ιώσεων που δεν βοήθησαν στην προετοιμασία της ομάδας ενόψει της συγκεκριμένης αναμέτρησης.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ 10-7

Οκτάλεπτα: 2-1, 3-2, 4-4, 1-0.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Σαλτερής, Καζάζης, Τοράκης, Πρέκας, Γερακούδης, Κουκουμάκης, Μπιτσάκος Χρ., Καρούντζος, Αλευρίδης, Χρυσοσπάθης, Τσαχιλίδης, Λαδάς, Χόλαντ, Μπιτσάκος Ανδ., Σέννης.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Αργύρης Θεοδωρόπουλος): Γαλανίδης, Κόκκινος, Θαλασσινός, Κόχειλας, Κουρλιάφτης, Κουτλάκης, Παπαδόπουλος Γ., Καλκαβούρας, Μαυράκης, Λιαπάκης, Προκόπης, Καλής, Παρτσόγλου, Παγουλάτος, Αποστολάκος.

Διαιτητές: Μπιράκης, Κουρτίδης

Αλυτάρχης: Δημήτρης Γαλήνας

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA