Καλλιτεχνική Κολύμβηση: Στο Βελιγράδι το Σάββατο (8/6) η αποστολή της Εθνικής ομάδας!

by Aquafeed 24

Η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας Καλλιτεχνικής Κολύμβησης είναι η πρώτη που ταξιδεύει στο Βελιγράδι για τη συμμετοχή της στο 37ο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου (Κολύμβησης, Καλλιτεχνικής Κολύμβησης, Καταδύσεων, Open Water), που θα διεξαχθεί 10-23 Ιουνίου.

Στην αποστολή, που αναχωρεί το Σάββατο (8/6) το μεσημέρι (13:20) για την πρωτεύουσα της Σερβίας, μετέχουν οι αθλήτριες:

Ζωή Καράγγελου (Σόλο Τεχνικό και Ελεύθερο, Ομαδικό Τεχνικό και Ελεύθερο, Acrobatic Routine), Ευαγγελία Πλατανιώτη (Ντουέτο Τεχνικό), Σοφία Μαλκογεώργου (Ντουέτο Τεχνικό), Μαρία Αλζιγκούζη – Κομηνέα (Ομαδικό Τεχνικό και Ελεύθερο, Acrobatic Routine), Μαρία Καραπαναγιώτου(Ομαδικό Τεχνικό και Ελεύθερο, Acrobatic Routine), Ιφιγένεια Κρομμυδάκη (Ομαδικό Τεχνικό και Ελεύθερο, Acrobatic Routine), Θάλεια Δαμπάλη (Ομαδικό Τεχνικό και Ελεύθερο, Acrobatic Routine) Αθηνά Καμαρινοπούλου (Ομαδικό Τεχνικό και Ελεύθερο, Acrobatic Routine), Βασιλική Θάνου (Ομαδικό Τεχνικό και Ελεύθερο, Acrobatic Routine), Σοφία Ρηγάκου (Ομαδικό Τεχνικό και Ελεύθερο, αναπλ. στο Acrobatic Routine), Άρτεμη Κουτράκη (Acrobatic Routine, αναπλ. Ομαδικό Τεχνικό και Ελεύθερο), Εστέλλα Καραμανίδου Εστέλλα (αναπλ. Ομαδικό Τεχνικό και Ελεύθερο, αναπλ. Acrobatic Routine).

Τις συνοδεύουν οι ομοσπονδιακές προπονήτριες Αναστασία Γκούτσεβα και Ναταλία Τσερνέτσκα και ο φυσικοθεραπευτής Γιώργος Δεμέτης.

Την Κυριακή (9/6), εξάλλου, θα ταξιδέψουν για το Βελιγράδι οι κριτές μας Πανδώρα Καρακούση και Εβίτα Κοφίδη και η technical controller Έλενα Στραβάκου.

Τα αγωνίσματα της Καλλιτεχνικής Κολύμβησης στο Ευρωπαϊκό του Βελιγραδίου θα γίνουν από τις 10 έως και τις 14/6. Αναλυτικά το πρόγραμμα ΕΔΩ.

Πηγή: koe.org.gr

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA