Καλλιτεχνική Κολύμβηση: Παρουσία του Προέδρου της ΚΟΕ το καμπ προετοιμασίας της Εθνικής Γυναικών

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Σε εξέλιξη βρίσκεται το Καμπ προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Γυναικών, στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ και -τις Κυριακές- στο κλειστό καταδυτήριο του Αγίου Κοσμά και το οποίο έχει προγραμματιστεί να διαρκέσει μέχρι και τις 16 του μήνα.

Στην προπόνηση της Κυριακής (9/1), στον Άγιο Κοσμά, παρέστη ο Πρόεδρος της ΚΟΕ Κυριάκος Γιαννόπουλος, ο οποίος έδωσε τις ευχές του στα κορίτσια και τις προπονήτριές τους για “Καλή Χρονιά με υγεία και διακρίσεις”.

Παρούσες ήταν, φυσικά, η νέα ομοσπονδιακή προπονήτρια Αναστασία Γκούτσεβα, η συνεργάτιδά της Βαρβάρα Λιθαδιώτη και η υπεύθυνη έφορος του αθλήματος και Ειδική γραμματέας της ΚΟΕ Δέσποινα Καράμπελα.

Οι κοπέλες που έχουν κληθεί στο συγκεκριμένο καμπ είναι οι: Ζωή Αγραφιώτη (Πανσερραϊκός), Μαρία Αλζιγκούζη (ΝΟ Βουλιαγμένης), Κρυσταλλένια Γιαλαμά (Ωρίωνας), Ζωή Καράγγελου, Ελένη Φραγκάκη (ΝΟΒΑ), Μαρία Καραπαναγιώτου (Ηρακλής), Δήμητρα Καρατζόγλου, Ελένη Παπαδοπούλου (ΑΟΘ), Δανάη Καριώρη, Αντριάνα Μισίκεβιτς, Εβελίνα Παπάζογλου, Λυδία – Φωτεινή Παπαναστασίου, Ευαγγελία Πλατανιώτη (ΑΝΟΜ), Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, Γαρυφαλιάνα Νίκου (ΝΟ Χανίων), Σοφία Μαλκογεώργου, Αθανασία Τσόλα (ΑΕΚ).

Πηγή: koe.org.gr

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA