Καλλιτεχνική Κολύμβηση: Λάμψη από την Εθνική Γυναικών με ασημένιο ιστορικό μετάλλιο στο Τεχνικό Ομαδικό!

Μεγάλη διάκριση για τα κορίτσια της Εθνικής Γυναικών στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βελιγραδίου!

by Aquafeed 24

Μια ακόμα ιστορική διάκριση πέτυχε η ελληνική Καλλιτεχνική Κολύμβηση σε μια ιδανική πρεμιέρα τελικών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα υγρού στίβου Ανδρών – Γυναικών στο Βελιγράδι, το απόγευμα της Δευτέρας (10/6). Η Εθνική μας ομάδα των Γυναικών κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στον τελικό του Τεχνικού Ομαδικού, που είναι το πρώτο μετάλλιο που κατακτά η Ελλάδα στο συγκεκριμένο αγώνισμα σε Ευρωπαϊκό Α/Γ και δέκατο συνολικά για το άθλημα στην ιστορία του στη συγκεκριμένη διοργάνωση (4 ασημένια και 6 χάλκινα συνολικά).

Η λαμπερή ομάδα μας, αποτελούμενη από τις εκπληκτικές Μαρία Αλζιγκούζη – Κομηνέα, Θάλεια Δαμπάλη, Αθηνά Καμαρινοπούλου, Ζωή Καράγγελου, Μαρία Καραπαναγιώτου, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, Σοφία Ρηγάκου, Βασιλική Θάνου εκτέλεσαν θαυμάσια το πρόγραμμά τους με θέμα “Ρυθμός” και βαθμολογήθηκε με 257,8918 β. (οι 165,9918 στα στοιχεία και οι 91.9000 στην καλλιτεχνική εντύπωση), βαθμολογία που την κατέταξε δεύτερη στην Ευρώπη.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Ισπανία, με 278,4684 βαθμούς και το χάλκινο η Ιταλία με 256,8584 βαθμούς.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα ΕΔΩ.

Αύριο Τρίτη (11/6) στις 17:30 το απόγευμα (ώρα Ελλάδας) θα αγωνιστεί στον απευθείας Τελικό του Τεχνικού Σόλο η Ζωή Καράγγελου. Στα άλλα δύο αγωνίσματα της ημέρας δεν έχουμε ελληνική συμμετοχή.

Αναλυτικά το πρόγραμμα ΕΔΩ.

Πηγή: koe.org.gr

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA