Καλλιτεχνική Κολύμβηση: Η Καραβασίλη στον τελικό του Ελεύθερου Σόλο

Με την 4η καλύτερη επίδοση προκρίθηκε στον τελικό του Ελεύθερου Σόλο στο Ευρωπαϊκό της Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Παίδων-Κορασίδων, η Ισμήνη-Μαρία Καραβασίλη.

by Aquafeed 24

Η Ισμήνη Μαρία Καραβασίλη προκρίθηκε στον τελικό του Ελεύθερου Σόλο, την πρώτη μέρα Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Παίδων – Κορασίδων, το πρωί της Πέμπτης (23/5), στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ. Η Καραβασίλη συγκέντρωσε την τέταρτη καλύτερη βαθμολογία στον προκριματικό και φιλοδοξεί να κατακτήσει μετάλλιο.

Η Ελληνίδα εκπρόσωπος στο Σόλο Κορασίδων εκτέλεσε όμορφα το πρόγραμμά της και παρά το γεγονός ότι της καταλογίστηκαν δύο βαθμοί βάσης (ποινές), βαθμολογήθηκε αρκετά ψηλά, με 199,1563 β. Η Γαλλίδα Τεμεσέκ, που κατετάγη τρίτη στο προκριματικό, βαθμολογήθηκε με χιλιοστά του βαθμού παραπάνω, 199,3521 και χωρίς βαθμούς ποινής.

Την πρώτη θέση στον προκριματικό κατέλαβε η Ισπανίδα Βελάσκεθ με 216,8125 β. ενώ δεύτερη ήταν η Πολωνή Γκνάτσεκ με 214,3959 β.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα ΕΔΩ.

Ο Τελικός του Ελεύθερου Σόλο Κορασίδων θα γίνει το Σάββατο (25/5) στις 10:00 το πρωί.

Το απόγευμα της Πέμπτης, στο 17:00, θα γίνει η επίσημη Τελετή Έναρξης, ενώ στις 18:00 είναι προγραμματισμένος ο προκριματικός του Ελεύθερου Ντουέτου όπου θα μετάσχουν ως εκπρόσωποι της Ελλάδας οι Ισμήνη Μαρία Καραβασίλη / Ηλέκτρα Ράπτη.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις συμμετοχές το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων ΕΔΩ.

Πηγή: koe.org.gr

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA