Καλλιτεχνική Κολύμβηση: Εντυπωσιακή παρουσία του Beetles Club στον Χειμερινό Αγώνα Κατηγορίας Δ & Κ8.

by Aquafeed 24

Καλλιτεχνική Κολύμβηση: Εντυπωσιακή παρουσία του Beetles Club στον Χειμερινό Αγώνα Κατηγορίας Δ & Κ8.

 Χειμερινός Αγώνα Κατηγορίας Δ & Κ8 στο ΟΑΚΑ

Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία του Beetles Club στον Χειμερινό Αγώνα Κατηγορίας Δ & Κ8, που πραγματοποιήθηκε στις 8 Φεβρουαρίου στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών (ΟΑΚΑ). Οι αθλήτριες του συλλόγου κατέγραψαν υψηλές βαθμολογίες και σημαντικές διακρίσεις, επιβεβαιώνοντας τη συστηματική προετοιμασία και την αγωνιστική τους συνέπεια.

Πρωτιά στο Ομαδικό με κορυφαία βαθμολογία

Το ομαδικό σχήμα του Beetles Club κατέκτησε την 1η θέση, συγκεντρώνοντας την κορυφαία βαθμολογία της διοργάνωσης σε φιγούρες και χορογραφία με 249.6012 βαθμούς. Στην ομάδα συμμετείχαν οι Χάλκη Ίριδα, Ντελλή Δέσποινα, Παπαδάκη Ραφαέλα, Βύρα Δήλια και Ιωαννίδου Βασιλική, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα υψηλής τεχνικής και συγχρονισμού.

Δυναμική παρουσία σε ντουέτο και σόλο

Στο αγώνισμα του ντουέτου, οι Χάλκη Ίριδα και Παπαδάκη Ραφαέλα κατέλαβαν την 4η θέση, σημειώνοντας παράλληλα τη 2η καλύτερη επίδοση στις φιγούρες. Οι Ντελλή Δέσποινα και Βύρα Δήλια τερμάτισαν στην 9η θέση, κατακτώντας την 3η θέση στις φιγούρες.

Στο σόλο, η Ιωαννίδου Βασιλική ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου, ενώ η Παπαδάκη Ραφαέλα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο. Η Βύρα Δήλια ολοκλήρωσε την παρουσία της στην 9η θέση.

Διακρίσεις και στις φιγούρες – Συμμετοχή στην Κ8

Στις φιγούρες, η Χάλκη Ίριδα κατέκτησε τη 2η θέση, επιβεβαιώνοντας το υψηλό τεχνικό της επίπεδο.

Στην κατηγορία Κ8, οι Αρώνη Ζωή και Κατσιμίχα Μάριο Μαρία κατέλαβαν την 5η θέση στο ντουέτο, αποκτώντας πολύτιμες αγωνιστικές εμπειρίες.

Την ευθύνη της προετοιμασίας είχε η υπεύθυνη προπονήτρια Μαρία Θηβαίου, με συνεργάτη προετοιμασίας την Κατερίνα Μανάρα.

Η συνολική παρουσία του Beetles Club στη διοργάνωση ανέδειξε το βάθος και την ποιότητα του συλλόγου, με επιδόσεις που δημιουργούν αισιοδοξία για τη συνέχεια της αγωνιστικής σεζόν.

You may also like