Καλλιτεχνική κολύμβηση: Ελληνικός θρίαμβος στο ομαδικό, πέρασαν ως πρώτες στον τελικό

Με την καλύτερη βαθμολογία προκρίθηκε στον τελικό της Κυριακής (18:00) τα κορίτσια της ελληνικής ομάδας στο ομαδικό.

by Μάνος Φυρογένης

Το καλύτερο το βαστούσαν για το τέλος. Στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα καλλιτεχνικής κολύμβησης Κορασίδων-Παίδων που διεξάγεται στο ΟΑΚΑ τις ημέρες αυτές, η ελληνική ομάδα εκτέλεσε το πρόγραμμά της στο ομαδικό ως η τελευταία διαγωνιζόμενη του προκριματικού (12η) παρόλα αυτά το παραπάνω γεγονός δεν την εμπόδισε να συγκεντρώσει την καλύτερή βαθμολογία από όλα τα υπόλοιπα συγκροτήματα.

Τα πάνω κάτω έφεραν οι νεαρές Αμεραλή, Χρυσού, Καραγιάννη, Καραβασίλη, Μαγκαναράκη, Ράπτη, Τσαπράλη και Ζαγγανά, παίρνοντας ως πρώτες και καλύτερες την πρόκριση για τον τελικό της Κυριακής.

Το γαλανόλευκο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα συγκέντρωσε 233.9772 βαθμούς εκτελώντας ένα πρόγραμμα με πολύ υψηλό βαθμό δυσκολίας (30.45), ανεβάζοντας ουσιαστικά το συντελεστή.

Στη 2η θέση ήταν οι Ισπανίδες με 227.6688 βαθμούς. Καλύτερη αξιολόγηση ως προς την εκτέλεσε σε ένα πρόγραμμα όμως πιο «βατό» συγκριτικά με το γαλανόλευκο. Ως τρίτη προκρίθηκε η Ιταλία με 222.3250.  Ο τελικός στο ελεύθερο ομαδικό θα κλείσει το πρόγραμμα της διοργάνωσης την Κυριακή το απόγευμα (18:00).

Οι Μαρίζα Αμεραλή, Φαίδρα Χρυσού, Αναστασία Καραγιάννη, Ισμήνη Μαρία Καραβασίλη, Μυρτώ Μαγκαναράκη, Ηλέκτρα Ράπτη, Δανάη Τσαπραλή, Μυρτώ-Γεωργία Ζαγγανά, εκτέλεσαν εξαιρετικά το πρόγραμμά της χορογραφίας με θέμα “ο Χειμώνας”, σε μουσική “Unsolved case”- και παρά το γεγονός ότι καταλογίστηκαν δύο βαθμοί βάσης (ποινές), συγκέντρωσαν την υψηλή συνολική βαθμολογία 233,9772 β.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA