Καλλιτεχνική Κολύμβηση: Ασημένιο μετάλλιο η Εθνική ομάδα στο Acrobatic Routine!

Εξαιρετική εμφάνιση από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βελιγραδίου!

by Aquafeed 24

Το ασημένιο μετάλλιο στον τελικό του Acrobatic Routine της Καλλιτεχνικής Κολύμβησης, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου, κατέκτησε η Εθνική μας ομάδα, το απόγευμα της Πέμπτης (13/6) στο Βελιγράδι.

Η ομάδα μας, που την αποτελούσαν οι Μαρία Αλζιγκούζη – Κομηνέα, Μαρία Καραπαναγιώτου, Ζωή Καράγγελου, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, Θάλεια Δαμπάλη, Αθηνά Καμαρινοπούλου, Βασιλική Θάνου και Άρτεμη Κουτράκη εκτέλεσε το πρόγραμμά της με θέμα “Snakes” και συγκέντρωσε συνολική βαθμολογία 191,8100 β. (112,8100 στα στοιχεία και 79,0000 στην καλλιτεχνική εντύπωση), που την κατέταξε 2η ανάμεσα στις τρεις ομάδες που μετείχαν στο τελικό του Ακροβατικού.

Είναι το δεύτερο μετάλλιο της Ελλάδας στη συγκεκριμένη διοργάνωση (πήρε ασημένιο και στο Τεχνικό Ομαδικό) και το 11ο συνολικά στα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Γερμανία με 192,7166 βαθμούς και το χάλκινο η Ιταλία με 159,2966 β.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα ΕΔΩ.

ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (14/6) ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΑΣ ΝΤΟΥΕΤΟ

Αύριο Παρασκευή (14/6), στις 11:30 το πρωί, θα αγωνιστούν στον απευθείας τελικό του Τεχνικού Ντουέτου οι Ευαγγελία Πλατανιώτη / Σοφία Μαλκογεώργου, ως ένα τεστ πριν από τη συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς αγώνες.

Το απόγευμα της Παρασκευής (17:30) θα αγωνιστεί η Εθνική μας ομάδα στον Τελικό του Ελεύθερου Ομαδικού.

Αναλυτικά το πρόγραμμα ΕΔΩ.

Πηγή: koe.org.gr

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA