Καλλιτεχνική κολύμβηση: Ασημένια η Καραβασίλη στο σόλο – Στην 4η θέση ο Κουκουσέλης

Το δεύτερο σκαλί του βάθρου της Ευρώπης στην κατηγορία των Κορασίδων της ανήκει. Η Ισμήνη-Μαρία Καραβασίλη είναι η δεύτερη καλύτερη σε όλη την Ευρώπη.

by Aquafeed 24

Το «άστρο» της Ευαγγελίας Πλατανιώτη που κυριάρχησε στη Ντόχα λάμπει ακόμα. Η καλλιτεχνική κολύμβηση όμως πέρα από παρών έχει και μέλλον. Και το φυτώριο υπόσχεται για την επόμενη μέρα του αθλήματος.

Με μια μεγάλη διάκριση ξεκίνησαν οι ελληνικές συμμετοχές στους Τελικούς του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Παίδων – Κορασίδων, στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ, το πρωί της τρίτης ημέρας της διοργάνωσης, το Σάββατο (25/5). Η Ισμήνη Μαρία Καραβασίλη, με μια σπουδαία εμφάνιση στον Τελικό του Ελεύθερου Σόλο Κορασίδων, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο, το πρώτο στη διοργάνωση για την Ελλάδα.

Η Καραβασίλη εκτέλεσε εξαιρετικά το πρόγραμμά της, με τη χορογραφία που είχε θέμα “Doll” και μουσική από το “Forfathers” και βαθμολογήθηκε με 221,3563 β., αρκετοί να την κατέταξαν 2η στην Ευρώπη, αλλά και στο Comen Cup, για το οποίο δίνονται παράλληλα μετάλλια.

Το χρυσό μετάλλιο πήγε στη Γαλλίδα Τεμεσέκ με 225,9771 β. και το χάλκινο στην Πολωνή Γκνάτσεκ με 213,5521. Η Ισπανίδα Βελάσκεθ, που ήρθε 4η στο Ευρωπαϊκό με 211,1000 β., πήρε το χάλκινο στο Comen Cup.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του Τελικού του Ελεύθερου Σόλο Κορασίδων ΕΔΩ.

Για λίγο έχασε το βάθρο στο Ελεύθερο Σόλο Παίδων ο Στυλιανός Κουκουσέλης – Φούσκης, καθώς δεν μπόρεσε να πάρει το μπόνους της άπνοιας, που θα τον εκτόξευε. Κατετάγη 4ος με 127,6105 β. Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Γάλλος Βενέ – Ντετιέ, το ασημένιο ο Ισπανός Σάντσεζ – Αγκιλάρ και το χάλκινο ο Ιταλός Γκαρούτι. Η χορογραφία του Κουκουσέλη είχε θέμα “Its leader race” και μουσική από το “11 days in hell”.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του Ελεύθερου Σόλο Παίδων ΕΔΩ.

Τις απονομές των μεταλλίων έκανε ο Γενικός Γραμματέας της ΚΟΕ και Ταμίας της Comen Στέφανος Αυγουλέας και η Ούλα Λουκένιους, Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Καλλιτεχνικής Κολύμβησης της European Aquatics, η Μαρί Καβακίοκγλου ΓΓ της ίδιας Τεχνικής Επιτροπής και η Λάουρα Ντε Ρέντζις, υπεύθυνη του Comen Cup.

Το απόγευμα του Σαββάτου θα γίνει ο Τελικός του Κόμπο (Free Combination), με τη συμμετοχή της Εθνικής μας ομάδας.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις συμμετοχές, το πρόγραμμα και όλα τα αποτελέσματα των αγώνων ΕΔΩ.

Πηγή: koe.org.gr

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA