Καλλιτεχνική: Έπεσε η «αυλαία» στους Χειμερινούς Αγώνες Κορασίδων Β’!

by Aquafeed 24

Συγχαρητήρια στις νεαρές αθλήτριες και τους προπονητές!

Με απόλυτη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία, μεγάλη συμμετοχή και με την εισαγωγή για πρώτη φορά στο πρόγραμμα των δύο νέων πρωτοποριακών αγωνισμάτων -για τη συγκεκριμένη κατηγορία στην Ελλάδα-, το Μικτό Ομαδικό και το Αγωνιστικό Παραμύθι, ολοκληρώθηκαν την Κυριακή (6/3) οι Χειμερινοί Αγώνες Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Κορασίδων Β’, στο κολυμβητήριο Χαλανδρίου.

Το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του Ελεύθερου Ομαδικού κατέκτησαν τα κορίτσια του ΝΟ Χανίων, που βαθμολογήθηκαν με 59,8188 β. Το ασημένιο πήρε ο ΚΟΗ με 59,6208 β. και το χάλκινο ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης με 55,8892 βαθμούς.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα στο Ομαδικό, με όλα τα κορίτσια στις συνθέσεις ΕΔΩ.

Στο Μικτό Ομαδικό πρώτευσε η νεότευκτη ομάδα της ΑΕΚ με 52,1878 β., ενώ το ασημένιο κατέκτησε ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης με 49,9738 β. Δείτε το αποτέλεσμα ΕΔΩ.

Εντυπωσιακό και συγκινητικό το Αγωνιστικό Παραμύθι, στημένο με πρωτότυπο σχεδιασμό με όλα τα παιδιά από τους συμμετέχοντες συλλόγους να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να πετύχει η πρώτη αυτή προσπάθεια. Την πρωτιά πήρε ο Νηρέας Χαλανδρίου με 42,9667 β., στη δεύτερη θέση ο ΝΟ Βουλιαγμένης με 40,4000 β. και στην τρίτη η δεύτερη ομάδα του Νηρέα Χαλανδρίου με 39,9667 β.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο Αγωνιστικό Παραμύθι ΕΔΩ.

Τους αγώνες παρακολούθησε ο Πρόεδρος της ΚΟΕ Κυριάκος Γιαννόπουλος και το μέλος του ΔΣ, εκπρόσωπος των αθλητών Κέλλυ Αραούζου, ενώ η οργάνωση ήταν υπό την εποπτεία της υπεύθυνης εφόρου του αθλήματος και μέλους του ΔΣ Δέσποινας Καράμπελα.

Τα αποτελέσματα για την Ημερίδα Αστεριών, που έγινε μετά το τέλος των αγώνων, αλλά και άλλες λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.

Πηγή: Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA