Καλές επιδόσεις παρότι βρίσκονται πριν το φορμάρισμα

by Aquafeed 24

Το Μεσογειακό Κύπελλο Κολύμβησης  omen Cup ολοκληρώθηκε την Κυριακή (23/6) στο Μπουργκάς της Βουλγαρίας, με πολύ καλό χρόνο στα 4Χ100μ ελεύθερο μικτή ομαδική.

Ο Γιάννης Κοντοβάς, η Δανάη Γκογκόση, η Όλγα-Δήμητρα Στούρα και ο Κωνσταντίνος Αποστολάκος πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση στα 4Χ100μ ελεύθερο μικτή ομαδική, καταλαμβάνοντας την 4η θέση με 3:47.25.

Στα 200μ μικτή ατομική, ο Χρήστος Μούσικας τερμάτισε 13ος με επίδοση 2:13.30 και ο Αναστάσιος Κούγκουλος 15ος με 2:14.07.

Μετά το τέλος των αγώνων, ο προπονητής Γιάννης Μιληδάκης, ανέφερε: «Ήταν μια αποστολή που, αν και σε κοντινή απόσταση, είχε τις δυσκολίες της. Η χώρα μας συμμετείχε με το συμβολικό αριθμό των τεσσάρων κοριτσιών και τεσσάρων αγοριών. Επέδειξαν αγωνιστική διάθεση και παρόλο που, τεχνικά, βρίσκονται σε ένα «άχαρο» σημείο της προετοιμασίας τους, ακριβώς πριν το φορμάρισμα, κατάφεραν να πιάσουν και σε πολλές περιπτώσεις να βελτιώσουν τις ατομικές τους επιδόσεις. Το μετάλλιο ήρθε στα 4Χ100μ μικτή ομαδική κοριτσιών, ενώ στα 4Χ100μ ελεύθερο μικτή ομαδική, η επίδοση αντιστοιχεί σε Πανελλήνιο ρεκόρ παίδων-κορασίδων. Μετά από αυτά τα αποτελέσματα, προμηνύεται ένα πρωτάθλημα κατηγοριών που θα γίνουν σπουδαίες επιδόσεις».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA