Κακός χαμός στο Φάληρο!

by Aquafeed 24

Αποφασισμένος να πάρει το πρώτο του τρίποντο στην Α1 ανδρών ήταν ο ΟΦΘ ο οποίος κατέβηκε στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει το Π.Φάληρο στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής.

Την ίδια πεποίθηση είχε και η ομάδα του Τεό Λοράντου σε ένα must win παιχνίδι για τον σύλλογο και τα συγκεκριμένα δεδομένα άναψαν… φωτιά στην αναμέτρηση, η οποία είχε μεγάλη ένταση, πολλές διαμαρτυρίες, αποβολές με και χωρίς αντικατάσταση αλλά έναν νικητή: Το Π.Φάληρο, το οποίο επικράτησε 11-6 και πήρε βαθμολογική ανάσα!

ΑΟΠΦ – ΟΦΘ 11-6

Σε ένα παιχνίδι που είχε ένταση, νεύρα και αποβολές, οι παίκτες του Τεό Λοράντου πήραν μια σημαντική διαφορά (5-1) στις αρχές του δεύτερου οκτάλεπτου, αλλά ο ΟΦΘ μείωσε σε 6-5 στις αρχές του τρίτου. Στο 3.13 της τρίτης περιόδου, όμως, ο Β. Αληχανίδης του ΟΦΘ αποβλήθηκε χωρίς αντικατάσταση για βιαιοπραγία και το Φάληρο είχε 4 λεπτά με παίκτη παραπάνω.  Ο βοηθός προπονητή των Θεσσαλονικέων Γιάννης Παπαγιαννάκης αντίκρισε την κόκκινη κάρτα και έφυγε, ενώ αποβλήθηκε με αντικατάσταση και ο Βαχαρέλης. Το Φάληρο εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση και ξέφυγε με 8-5 και έφτασε στην άνετη νίκη στο φινάλε.

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα: “Στο 3.13 πριν από τη λήξη της τρίτης περιόδου αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα το Νο 8 του ΟΦΘ κ. Αληχανίδης Βασίλης για βιαιοπραγία. Στον ίδιο χρόνο αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα το Νο 12 του ΟΦΘ κ. Βαχαρέλης Γεώργιος λέγοντας στον αλυτάρχη του αγώνα “μας έχετε γ…”. Επίσης στον ίδιο χρόνο αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο βοηθός προπονητή του ΟΦΘ κ. Παπαγιαννάκης Ιωάννης, καθώς απευθυνόμενος προς τους διαιτητές είπε: “Τί είναι αυτά που σφυρίζετε ρε π…”

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ – ΟΦΘ NEOTEX 11-6

Οκτάλεπτα: 4-1, 1-2, 3-2, 3-1.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Τεό Λοράντος): Κατσαγούνος Δημ., Γωνιωτάκης 1, Γαρδίκας 4, Αλαφραγκής, Βιτέλλας, Τοράκης, Τσολακούδης, Ρομπόπουλος 2, Αλεξίου 1, Τρούλος 2, Μοσχοβέλης, Δήμου 1, Μητράκης,Κατσαγούνος Γεργ., Αθυμαρίτης.

ΟΦΘ NEOTEX (Τέλης Κορίτσας): Φαρσάρης, Δανιήλ, Προσινικλής Πολ. 1, Αληχανίδης Αβ. 2, Γιώρτσιος 1, Φοροτζίδης Χρ., Παυλίδης, Αληχανίδης Βασ. 1, Δημητριάδης 1, Πισσίας, Αντιβαλίδης, Βαχαρέλης, Φοροτζίδης Ραφ., Παπαμανωλιουδάκης.

Διαιτητές: Μαρκοπούλου, Βόσικας

 

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA