Και τελικά λένε «3»!

by Aquafeed 24

Ύστερα από τη σύγχυση που προκάλεσε το επίσημο Δελτίο Τύπου της FINA την περασμένη Τετάρτη, κατά το οποίο προκρίνονται τέσσερις ευρωπαϊκές ομάδες, αντί τριών, στο Super Final του World League, επιχειρήσαμε να διασταυρώσουμε την είδηση.

Ο Σάντρο Καμπάνια στη Συνέντευξη Τύπου ρώτησε και έλαβε την απάντηση ότι παρά τα όσα λέει το Δελτίο Τύπου, που ακόμη δεν έχει διορθωθεί, προκρίνονται τρεις ομάδες, ενώ αξιωματούχος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας τόνισε επίσης ότι προκρίνονται 3 χώρες από την Ευρώπη στο Super Final.

Επομένως, αν και εφόσον, δεν υπάρξει νεότερη ενημέρωση, η Εθνική ανδρών για να προκριθεί στην τελική φάση του World League πρέπει να κερδίσει δύο παιχνίδια, δηλαδή το αποψινό (8/1) με τη Γαλλία και εν συνεχεία την Ισπανία στα ημιτελικά. Μείνετε συντονισμένοι για τις εξελίξεις.

Όσον αφορά, το ντέρμπι μεταξύ Ουγγαρίας και Ιταλίας, ο Μαρτζ άφησε εκτός τον Πολ και τον Κόναρικ και συμπεριέλαβε στη 13άδα του τον γεννημένο το 2001, Βέντελ Βίγκβαρι! Αντιθέτως, ο Καμπάνια άφησε στην εξέδρα τους Κανέλα και Ρενζούτο.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA