Και κούπα και καλός οιωνός για τον πρωταθλητή Ευρώπης!

by Aquafeed 24

Το βράδυ της Τετάρτης ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Σούπερ Καπ, στην επανεμφάνιση της ομάδας του Θοδωρή Βλάχου στις πισίνες, μετά τη μαγική νύχτα στη Γένοβα στις αρχές Ιουνίου, όταν οι «ερυθρόλευκοι» στέφθηκαν πρωταθλητές Ευρώπης.

Έτσι, ο Ολυμπιακός ξεκινάει τη φετινή σεζόν όπως την τελείωσε, δηλαδή με την κατάκτηση τροπαίου, ενώ υπάρχει και ένας εξαιρετικός οιωνός, καθώς όπως και φέτος, έτσι και πέρυσι η πορεία των «ερυθρόλευκων» ξεκίνησε από το κολυμβητήριο της Γλυφάδας (5-15 για την 1η αγωνιστική της Α1).

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος ο προπονητής του Ολυμπιακού Θοδωρής Βλάχος, που η ομάδα του ξεκινά τη σεζόν με έναν ακόμα τίτλο (αυτόν του Σούπερ Καπ), στην επάνοδό της στις πισίνες μετά την κατάκτηση του ευρωπαϊκού Τσάμπιονς Λιγκ, δήλωσε  τα εξής: “Ήταν συγκινητικό που είδα ξανά την ομάδα μου να πέφτει στο νερό για επίσημο αγώνα μετά τη Γένοβα. Είδα τους πρωταθλητές Ευρώπης να ξεκινάνε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις για το 2019 διεκδικώντας μια ακόμα κούπα. Είναι εμφανής η έλλειψη ρυθμού που έχουμε και νομίζω ότι χρειαζόμαστε χρόνο για να πιάσουμε υψηλά στάνταρ στην απόδοση μας. Όλα είναι θέμα προετοιμασίας και προπόνησης και σιγά σιγά θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Όταν έχεις κατακτήσει τα πάντα, η επόμενη χρονιά είναι όχι απλώς πολύ απαιτητική, αλλά ιδιαίτερα σπουδαία. Και είπα στους παίκτες μου ότι πρέπει να την απολαύσουμε”.

Ο αρχηγός της ομάδας Γιόζιπ Πάβιτς είπε τα εξής: “Η πρώτη κούπα της χρονιάς είναι σημαντική. Αυτό είναι η αρχή και ελπίζω ότι θα συνεχίσουμε έτσι. Είμαστε ακόμα πολύ νωρίς στη σεζόν και παίξαμε καλά, σίγουρα όσο περνάει ο καιρός θα γινόμαστε καλύτεροι ώστε να πετύχουμε και πάλι όλους τους στόχους που έχουμε θέσει”.

Ο Αλέξανδρος Γούνας, εκ των κορυφαίων του αγώνα του Σούπερ Καπ, μας είπε: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που κατακτήσαμε και αυτό το τρόπαιο και ελπίζω να έρθουν και άλλα μέσα στη σεζόν. Είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης και οι απαιτήσεις είναι αυξημένες. Το σημαντικό για μας είναι να βελτιώνουμε την απόδοσή μας και να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια. Είναι λογικό στην αρχή της περιόδου να μην έχουμε τόσο καλό ρυθμό. Βέβαια, ξεκινάνε σιγά σιγά οι υποχρεώσεις σε πρωτάθλημα και Ευρώπη και πρέπει να τον βρούμε μέσα από τα συνεχή παιχνίδια”.

Ο Γιάννης Φουντούλης δήλωσε: “Έτσι ξεκίνησε και πέρυσι η χρονιά, εδώ από το κολυμβητήριο της Γλυφάδας. Έτσι ξεκινάει και η φετινή και θέλουμε να είναι το ίδιο γούρικο το ξεκίνημα αυτό και να κατακτήσουμε όλους μας τους στόχους. Σίγουρα όλοι περίμεναν ότι ο Ολυμπιακός θα ήταν ο νικητής, το ξεκίνημα μας ουσιαστικά προμήνυε ένα πιο εύκολο απόγευμα, στη συνέχεια έπεσε ο ρυθμός, αλλά είναι αρχή και συνεχώς θα βελτιωνόμαστε ώστε να πιάσουμε τα περσινά υψηλά στάνταρ μας”.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA