Και εγένετο… «Μαρούσι Αθλητικός Σύλλογος»!

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Η ίδρυση ενός νέου Αθλητικού σωματείου στην περιοχή του Αμαρουσίου έρχεται να… ανανεώσει το προσκήνιο του υγρού στίβου και πιο συγκεκριμένα της υδατοσφαίρισης! Με τμήματα κάθε ηλικίας και κατηγορίας, από τις υποδομές μέχρι την Ανδρική ομάδα, ο «Μαρούσι Αθλητικός Σύλλογος» ήρθε να… ταράξει τα νερά και να συμβάλλει στην ανάπτυξη του πολυαγαπημένου μας αθλήματος!

Αναλυτικά, το Δελτίο Τύπου για την ίδρυση του σωματείου:

« Ίδρυση αθλητικού σωματείου «ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ»

Στο γενικότερο πλαίσιο ανάδειξης του αθλητικού πνεύματος, των αρχών και των αξιών που πρεσβεύει και προάγει ο αθλητισμός, ιδρύθηκε προσφάτως στο Μαρούσι,  το αθλητικό σωματείο με την επωνυμία «ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ».

Ειδικότερα, ο Σύλλογός μας δραστηριοποιείται στον χώρο του Υγρού Στίβου και πιο συγκεκριμένα καλλιεργεί το άθλημα της Υδατοσφαίρισης (Water Polo) σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, στα τμήματα υποδομών, καθώς και σε επίπεδο αντρικού τμήματος.

Στόχος μας είναι να εμπνεύσουμε, κυρίως τα παιδιά της πόλης μας, να βαδίσουν τον δρόμο της άθλησης και της συμμετοχής σε δραστηριότητες που ενώνουν αντί να απομονώνουν και συντελούν στη διαμόρφωση της προσωπικότητας των πολιτών του «αύριο». Έχουμε την γνώση, την εμπειρία και κυρίως το μεράκι για να υλοποιήσουμε το όραμά μας, που δεν είναι άλλο από το να γίνει το Μαρούσι μας, σημείο αναφοράς στον χώρο του αθλητισμού και δη σε εκείνον της Ελληνικής Υδατοσφαίρισης.

Έλα στην ομάδα Μ.Α.Σ.! 

Έδρα

Δημοτικό Κολυμβητήριο Αμαρουσίου «Μιχάλης Μανιός» (Κυπρίων Αγωνιστών & Αναξαγόρα, Μαρούσι).

Επικοινωνία

Μέσω τηλεφώνου: 6983130278, 6957502038

Μέσω email: maroussisportsclub@gmail.com

Μέσω της επίσημης σελίδας μας στο Facebook: https://www.facebook.com/maroussi.sports.club

Μέσω του επίσημου λογαριασμού μας στο Instagram: https://www.instagram.com/maroussi_sports_club

Μέσω της ιστοσελίδας μας:  http://maroussisportsclub.gr/  ».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA