Κ. Στρατηδάκη στο #AQF24: «Μοναδική εμπειρία η Ευρώπη, να φτάσουμε ψηλά»

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Με… «κρότο» τελείωσε τις υποχρεώσεις της στον πρώτο προκριματικό γύρο του Champions League η Βουλιαγμένη επικρατώντας με το ευρύ 26-3 της οικοδέσποινας Πασένσε. Με αυτό να είναι το τρίτο της τρίποντο στον όμιλο Α’, η ομάδα της Κικής Λιόση έφτασε τους εννιά βαθμούς που της εξασφάλισαν την δεύτερη θέση, με την ισπανική Ματαρό να τερματίζει πρώτη.

Για την πολύ μεγαλη επιτυχία που σημείωσε η ομάδα της, μίλησε η απόλυτη πρωταγωνίστρια της σημερινής αναμέτρησης με οκτώ τέρματα, Κική Στρατηδάκη. Η φουνταριστός του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης, που συνθέτει ένα πολύ δυναμικό δίδυμο στα δύο μέτρα μαζί με την Εκατερίνα Τανκέεβα, συνέβαλε τα μέγιστα στους αγώνες που έδωσε ο ΝΟΒ στο Πάκος Φερέιρα της Πορτογαλίας, έτσι ώστε να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα και να γυρίσει η ελληνική ομάδα στα πάτρια εδάφη με την πρόκριση στις αποσκευές της. Για αυτό ακριβώς επικοινωνήσαμε με την Κική Στρατηδάκη, προκειμένου να μας πει συνολικά την άποψη της για τις αναμετρήσεις που έδωσε, για το αποτέλεσμα αλλά και την ευρωπαϊκή συνέχεια του συλλόγου στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Διαβάστε τα όσα δήλωσε στο #AQF24:

«Γενικά αυτό το τετραήμερο προσπαθήσαμε να βγάλουμε στο νερό πράγματα που δουλεύουμε καθημερινά στη προπόνηση. Σε κάθε παιχνίδι δίναμε το 100%, με την Ματαρό κάναμε κάποια λάθη, στην άμυνα κυρίως, που μας στοίχησαν ένα καλύτερο αποτέλεσμα αλλά πιστεύω πολύ στην ομαδα μου και θεωρώ ότι στην συνέχεια της διοργάνωσης με δουλειά μπορούμε να φτάσουμε ψηλά. Για μένα ήταν μια μοναδική εμπειρία, καθώς ήταν η πρώτη μου φορά σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, θέλω σε κάθε παιχνίδι να βοηθάω την ομάδα και αυτό προσπάθησα να κάνω και σε αυτούς τους αγώνες δίνοντας το 100% μου.

Όσον αφορά τη συνέχεια της διοργάνωσης περιμένουμε να δούμε τη κλήρωση αλλά όπως και αν είναι είμαι σίγουρη ότι θα δουλέψουμε πολύ μέχρι την επόμενη φάση και θα προσπαθήσουμε, ώστε η ομάδα να συνεχίσει στην διοργάνωση. Είμαστε ένα καινούργιο σύνολο, δουλεύουμε παρά πολλά πράγματα και ειναι όμορφο να βλέπεις να εξελισσόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι από την αρχή της αγωνιστικής σεζόν».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA