Ήταν ΓΛΥΦΑΔΑΡΑ και πετάει στους «16» του Champions League!

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Άντεξε στην αντεπίθεση της Έγκερ και έκλεισε με ακόμη μια μεγάλη νίκη η ομάδα του Θεόδωρου Ανδρεάκου! Με την Ειρήνη Νίνου να… «πετά φωτιές» και να σκοράρει συνολικά 6 τέρματα, ο ΑΝΟ Γλυφάδας ολοκλήρωσε πανηγυρικά τις υποχρεώσεις του στον προκριματικό γύρο του Champions League συνεχίζοντας το ταξίδι του στην Ευρώπη με συνολικό απολογισμό του τετραήμερο στο κολυμβητήριο της ΣΣΕ, 3 νίκες και μία ήττα στις λεπτομέρειες!

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – TIGRA EGER 13-11

Με υψηλό ρυθμό και συγκέντρωση, ο ΑΝΟΓ ξεκίνησε στο πρώτο μέρος με ένα εξαιρετικό προβάδισμα (4-1), το οποίο προήλθε αμιγώς από τέρματα της Ειρήνης Νίνου – μετά από κερδισμένες ποινές και πέναλτι των Γουλβς και Γρηγοροπούλου. Στην συνέχεια, Φουντωτού, Κούλχας και Γρηγοροπούλου ανέλαβαν δράση για το 7-3 της Γλυφάδας, η οποία έδειχνε να έχει διαβάσει καλά την Έγκερ – ομάδα με αρκετές διεθνείς της Εθνικής γυναικών της Ουγγαρίας (Ζίλαγκι, Κις, Πάρκες). Οι Μαγυάρες αντέδρασαν και στόχευσαν στην ανατροπή με την έναρξη του τρίτου οκταλέπτου, ωστόσο ο ΑΝΟΓ δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα με την μείωση της Έγκερ, η οποία έφτασε μέχρι το 11-9 και αργότερα το 12-10. Στα τελευταία δυο λεπτά του ματς, το σύνολο του Θεόδωρου Ανδρεάκου είδε τις Φουντωτού και Κούλχας να συμπληρώνουν τις τρεις ποινές τους και να τίθενται εκτός αγώνα με διαφορά δευτερολέπτων, ωστόσο η διατήρηση του προβαδίσματος ήταν αρκετή για την ελληνική ομάδα, η οποία με αυτή της την επικράτηση πέρασε ως 1η και καλύτερη από τον Όμιλο της Αθήνας (9β – ισοβαθμία με την Eger)!

Τα οκτάλεπτα: 4-1, 3-2  4-6, 2-2

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ I REPAIR (Θοδωρής Ανδρεάκος): Καρύτσα, Νίνου Παν.1, Μουστακαρία, Γουλβς 1, Γρηγοροπούλου 1, Νίνου Ειρήνη 6, Αντωνιάδη, Κανελλλοπούλου, Κούλχαας 2, Φουντωτού 1, Κατσώνη, Κοντογιάννη 1, Τσιάρα.

ΤΙΓΚΡΑ ΕΓΚΕΡ: Κις, Γιάνκσο 1, Μπόρσι 1, Πάρκες, Μόλναρ 1, Κατόνα, Σαμπίνα Ζίλαγκι, Τζίγκανι 4, Κέκεσι, Μπόντι, Ζέλακ, Ντορότια Ζίλαγκι 4, Ντούλιτς.

Διαιτητές: Κουνίκοβα (Σλοβακία), Πέρις (Κροατία)

Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (4 ΑΓΩΝΕΣ)

  1. ΑΝΟ Γλυφάδας irepair 9
  2. Τίγκρα Έγκερ 9
  3. Ντε Ζάαν 7

==================

4.Τεράσα 4

  1. Γκραντ Νανσί 0

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA