Ισραήλ και Γαλλία «έκλεισαν» τη δωδεκάδα στο Σπλιτ!

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Το Ισραήλ και η Γαλλία πήραν τα δυο τελευταία εισιτήρια για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Γυναικών που θα διεξαχθεί στο Σπλιτ (27 Αυγούστου – 10 Σεπτεμβρίου). Οι αγώνες του Γ’ ομίλου ολοκληρώθηκαν σήμερα 6/3 στη Μάλτα και συμπληρώθηκε έτσι το τουρνουά.

Στο πιο δυνατό παιχνίδι του τριημέρου, το Ισραήλ επικράτησε της Γαλλίας 13-10, έχοντας σερί 3-0 στο 5-5 στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου. Σήμερα η Γαλλία…καρδιοκτύπησε εν μέρει απέναντι στην Πορτογαλία, καθώς η τελευταία από 3-6 ισοφάρισε 6-6, αλλά, μέχρι εκεί. Η Έμα Βερνό που σημείωσε επτά τέρματα, όσα όλη η Πορτογαλία, είναι το νεαρότερο μέλος της οικογένειας με δυο ακόμα διεθνείς, τον Ρομάν και τον Τόμας. Όλοι θα είναι στο Σπλιτ.

Μεταξύ των διαιτητών που «σφύριξαν» στην Μάλτα ήταν και η Μαρία Δασκαλοπούλου.

Οι αγώνες: Πορτογαλία-Ισραήλ 5-15, Μάλτα-Γαλλία 4-23, Ισραήλ-Γαλλία 13-10, Μάλτα-Πορτογαλία 4-6, Γαλλία-Πορτογαλία 12-7, Μάλτα-Ισραήλ 6-19.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Ισραήλ 9 βαθμοί, Γαλλία 6- Πορτογαλία 3, Μάλτα 0

Στο  Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Γυναικών έχει προκριθεί και η Εθνική μας ομάδα των Γυναικών με τις Σερβία, Γερμανία και Ρουμανία από τους δυο άλλους προκριματικούς ομίλους.  Απευθείας έχουν προκριθεί, με βάση την κατάταξη στο προηγούμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (Βουδαπέστη 2020): Ισπανία, Ρωσία, Ουγγαρία, Ολλανδία, Ιταλία και η διοργανώτρια Κροατία που πήρε τη θέση της Ελλάδας η οποία ήταν 6η στην ουγγρική πρωτεύουσα.

Η κλήρωση για το τουρνουά ανδρών και γυναικών έχει προγραμματιστεί για τις 23 Απριλίου.

Πηγή: koe.org.gr

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA