Ισόπαλη η τιτανομαχία στο «Α. Γαρύφαλλος»!

by Aquafeed 24

Μαθήματα πόλο παρέδωσαν το μεσημέρι της Κυριακής οι βετεράνοι του Εθνικού και του Ολυμπιακού στο ετήσιο ραντεβού τους, που είναι πλέον αγώνας – θεσμός για την ελληνική υδατοσφαίριση.

Λίγο μετά τον καθαγιασμό των υδάτων οι ομάδες παλαιμάχων των δύο κορυφαίων συλλόγων της χώρας στον υγρό στίβο, πρόσφεραν πλούσιο θέαμα σε όλους όσοι βρέθηκαν στο δημοτικό κολυμβητήριο Πειραιά «Ανδρέας Γαρύφαλλος». Όμορφες φάσεις, γκολ από την περιφέρεια κι από τα δύο μέτρα, κλεψίματα, αλλά και… γκολ στην κόντρα από τους βετεράνους που απέδειξαν πως το πόλο είναι σαν το… ποδήλατο. Δεν ξεχνιέται με τίποτα.

Μάλιστα, διατηρήθηκε και η παραδοση που θέλει τα παιχνίδια αυτά να ολοκληρώνονται χωρίς νικητή με το 9-9 να είναι το τελικό σκορ μετά τα 3 δεκάλεπτα που κράτησε το παιχνίδι. Πολυτιμότερος παίκτης του φιλικού αναδείχτηκε ο Νίκος Στραβαχιλλέας, πολυτιμότερος του Εθνικού ήταν ο Δημήτρης Δασκαλόπουλος και πολυτιμότερος του Ολυμπιακού ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου που ήταν και ο πρώτος σκόρερ του παιχνιδιού με 5 γκολ.
Άρχοντας του αγώνα, όπως κάθε χρόνο, ο διευθυντής αθλητισμού του ΟΠΑΝ Πειραιά, Κυριάκος Δουρέκας.

Τα δεκάλεπτα με πρώτο τον τυπικά γηπεδούχο Εθνικό: 2-4, 4-3, 3-2.

Εθνικός ΟΦΠΦ (Φώντας Μαρκόπουλος): Αργυρακούλης, Γερούδης, Μπαϊρακταρίδης 1, Αρμενάκης Μ, Μαθιόπουλος 2, Κουρμελές, Δασκαλόπουλος 3, Ζουμπουλίδης, Κλεονάκος, Ξυλούρης Ν., Αρμενάκης Ν 2, Μπελόνιας, Στραβαχιλλέας Μ. Ξυλούρης Γ. 1, Ξενάκης, Μουστακαρίας.

Ολυμπιακός ΣΦΠ (Νίκος Βενετόπουλος, Δημήτρης Κραβαρίτης): Πουλιόπουλος, Φικιώρης Κατσούλης Αθ. 1, Κατσούλης Γ. 2, Στραβαχιλλέας Ν, Κάβουρας, Ηλιόπουλος, Κραβαρίτης Γ., Λαδάς Γ. 1, Ψαρρός, Μιχαηλίδης, Χατζηθεοδώρου 5.

Τις απονομές έκαναν οι ομοσπονδιακοί τεχνικοί, Γιώργος Μορφέσης και Δημήτρης Κραβαρίτης και η πρόεδρος του Εθνικού, Δώρα Ιωαννίδου.

Νωρίτερα στις 10:30 προηγήθηκε αγώνας παλαιμάχων αθλητριών του πόλο στη μνήμη της Χριστίνας Φραγκοπούλου.


Πηγή: kanaliena.gr

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA