Όπως γράψαμε πριν από μερικές ημέρες, το #AQF24 πάντα προσπαθεί να είναι δίπλα στις Εθνικές Ομάδες της χώρας και να παρακολουθεί εκ του σύνεγγυς τις προσπάθειες που καταβάλλουν.

Έτσι λοιπόν όταν βρεθήκαμε στην προπόνηση της Παρασκευής 29/07, όπως ήδη διαβάσατε, συζητήσαμε με την Αλεξία Καμμένου και τον Τάσο Πιρπιρή για όλα όσα γίνονται αυτή την περίοδο, αλλά και για όσα δουλεύουν ώστε να επιτευχθούν.

Φυσικά δε θα μπορούσαμε να μην συζητήσουμε και με κάποια από τις διεθνείς μας, για το πως βιώνουν την «καρδιά» της προετοιμασίας μέσα από το νερό. Για αυτό λοιπόν μιλήσαμε με την τερματοφύλακα της Εθνικής Ελλάδος, Ιωάννα Σταματοπούλου. Η 24χρονη πορτιέρε μας εξήγησε τους στόχους της ομάδας, μας είπε για τη δουλειά που γίνεται, αλλά και για το κλίμα που υπάρχει στις «τάξεις» της γαλανόλευκης.

Η Ιωάννα Σταματοπούλου στο #AQF24:

«Είναι μία περίοδος που δουλεύουμε πολύ σκληρά όλες, προσπαθούμε συνεχώς να γίνουμε καλύτερες και να βελτιωθούμε στα σημεία που χρειάζεται. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να παρουσιαστούμε βελτιωμένες στο Ευρωπαϊκό του Σπλιτ. Εννοείται άλλωστε πως θα πάμε εκεί για να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αλλά πρέπει να προχωράμε βήμα βήμα και παιχνίδι με το παιχνίδι.

Το καλό είναι πως μέσα στην ομάδα υπάρχει πολύ καλό κλίμα και αυτό μας βοηθάει να δουλέψουμε ακόμα καλύτερα και πιο αποτελεσματικά. Το σημαντικό είναι να μείνουμε ενωμένοι ως ομάδα από την αρχή μέχρι το τέλος και να κοιτάζουμε μπροστά. Επίσης είναι σημαντικό ότι τώρα είχαμε και κάποιες μέρες παραπάνω να δουλέψουμε όλοι μαζι και αυτό μας βοηθάει αρκετά».

Facebook Comments