Ιωάννα Λυκοθανάση: «Έχω πολλή εμπιστοσύνη στις συμπαίκτριες μου και φυσικά στον προπονητή μου»

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Με τα «μάτια» στραμμένα στη διατήρηση του απόλυτου των νικών, η γυναικεία ομάδα του ΑΛΙΜΟΥ Ν.Α.Σ BETSSON είναι πανέτοιμη για την 4η αγωνιστική της Α1 κατηγορίας, με το σύνολο του Βαγγέλη Πάτερου να υποδέχεται τον ΝΟ Λάρισας στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλίμου, το Σάββατο 29/10 στις 19:30.

Έως τώρα ο ΑΛΙΜΟΣ Ν.Α.Σ BETSSON έχει πραγματοποιήσει ιδανικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, μετρώντας 3/3 νίκες και ενόψει της αναμέτρησης με τον ΝΟ Λάρισας, η Ιωάννα Λυκοθανάση, μίλησε στο alimoswaterpolo.com, τονίζοντας ότι αποκλειστικός στόχος είναι η νίκη.

Οι δηλώσεις της Ιωάννας Λυκοθανάση στο alimoswaterpolo.com:

«Είμαστε έτοιμες να αντιμετωπίσουμε τον ΝΟ Λάρισας στο τέταρτο φετινό μας παιχνίδι. Όπως σε όλες τις αναμετρήσεις, έτσι και σε αυτή έχουμε ως στόχο την νίκη, έτσι ώστε να κάνουμε το 4/4 και να συνεχίσουμε την καλή μας μέχρι τώρα πορεία στο πρωτάθλημα. Έχω πολλή εμπιστοσύνη στις συμπαίκτριες μου και φυσικά στον προπονητή μου και με βάση την προετοιμασία που έχουμε κάνει είμαι αρκετά αισιόδοξη και για αυτόν τον αγώνα.

Κάθε παιχνίδι θέλει συγκέντρωση και ψυχραιμία, κανείς δεν παίζει για να χάσει, θα χρειαστεί προσοχή από μέρους μας, όμως θεωρώ πως είμαστε έτοιμες για να πάρουμε τη νίκη».

Πηγή φωτογραφίας: Alimoswaterpolo.com

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA