Ζούμε την εποχή που η μια Εθνική ομάδα παίρνει τη σκυτάλη από την άλλη στις επιτυχίες και τώρα είναι η σειρά για… δράση στην Εθνική Νεανίδων, η οποία ξεκίνησε το ταξίδι της στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Τουρκίας. Στην ελληνική υδατοσφαίριση, έχει επιτευχθεί το υπέροχο, να νιώθει η κάθε Εθνική ομάδα απαραίτητη ανάγκη να είναι συνεπής στις επιτυχίες του αθλήματος διεθνώς και αυτό το DNA είναι πολύτιμο…

Η ομάδα της Ευτυχίας Καραγιάννη επιβεβαίωσε τις προσδοκίες στην πρεμιέρα, καθώς επικράτησε 23-4 της Γαλλίας και το #AQF24 έσπευσε να συνομιλήσει με τη διεθνή αθλήτρια, Ιωάννα Κανελλοπούλου, η οποία τόνισε ότι στόχος αυτής της Εθνικής είναι οι νίκες συνοδευόμενες με ωραίο πόλο, ενώ στάθηκε στο σημαντικότερο, ότι αυτή η ομάδα όταν αποδίδει βάσει των δυνατοτήτων της δεν έχει να φοβηθεί κανέναν αντίπαλο.

«Ξεκινήσαμε με το δεξί! Ήταν η πρεμιέρα για εμάς και νομίζω ότι χρειαστήκαμε λίγο χρόνο στο πρώτο οκτάλεπτο για να εγκλιματιστούμε και να μπούμε στο κλίμα του αγώνα. Στην συνέχεια βρήκαμε τον ρυθμό μας και η νίκη ηρθε εύκολα.

Είμαστε όλες οι κοπέλες σε πολύ καλή κατάσταση και έχουμε δουλέψει πάρα πολύ για αυτήν την διοργάνωση με τις προπονήτριες μας όλο αυτο το διάστημα στην Αθήνα.

Ο στόχος μας είναι ένας και αυτός είναι οι νίκες, παίζοντας όμορφο πόλο. Αν παίζουμε σε κάθε παιχνίδι βάσει των δυνατοτήτων μας δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν αντίπαλο.
Η ομάδα αυτή έχει αποδείξει ότι είναι στις κορυφαίες του κόσμου, μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά και να κατακτήσει ακόμη ένα μετάλλιο…»!