Ιωάννα Χέλμη: «Το ξεκίνημα του ΑΛΙΜΟΥ ΝΑΣ Betsson μας δίνει αυτοπεποίθηση»!

by Aquafeed 24

Το ιδανικό ξεκίνημα του ΑΛΙΜΟΥ ΝΑΣ Betsson στην παρθενική σεζόν του Συλλόγου στην Α1 κατηγορία γυναικών συνεχίστηκε το προηγούμενο Σάββατο, με την ομάδα του Βαγγέλη Πάτερου να περνά νικηφόρα από τη δύσκολη έδρα της ΝΕ Πατρών, πετυχαίνοντας το 5/5.

Με εφόδιο το απόλυτο των νικών και έχοντας στρέψει δικαιολογημένα όλα τα «φώτα» επάνω του, ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ Betsson συνεχίζει την προετοιμασία του για την εντός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ, το Σάββατο, 12/11 στις 19:00, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η προετοιμασία της ομάδας του Βαγγέλη Πάτερου συνεχίζεται σε έντονο ρυθμό, με τον ΑΛΙΜΟ ΝΑΣ Betsson να στοχεύει σε ακόμη μια νίκη τη φετινή σεζόν, αλλά και στην υπεράσπιση της έδρας του για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι, καθώς έχουν προηγηθεί οι εντός έδρας επικρατήσεις κόντρα σε Εθνικό Πειραιά και ΝΟ Λάρισας.

Ενόψει της σημαντικής αναμέτρησης με την ΑΕΚ στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλίμου, το alimoswaterpolo.com συνομίλησε με την περιφερειακό της γυναικείας ομάδας, Ιωάννα Χέλμη, η οποία έδωσε το «σύνθημα» για το επερχόμενο παιχνίδι, τονίζοντας ότι στόχος είναι η επικράτηση, ενώ εξήρε το γεγονός ότι μια νεοφώτιστη ομάδα διατηρεί το απόλυτο των νικών, μέσα από ομαδικότητα και σκληρή δουλειά καθημερινά.

Οι δηλώσεις της Ιωάννας Χέλμη στο alimoswaterpolo.com:

«Σε κάθε παιχνίδι, όπως και σε αυτό με την ΑΕΚ, θα μπούμε με συγκέντρωση και στόχο τη νίκη. Με ομαδικότητα, πάθος και περιορίζοντας τα λαθη μας, τα οποία έχουμε και δουλέψει και συνεχίζουμε να δουλεύουμε, θα έχουμε το αποτέλεσμα που επιθυμούμε.

Το ότι μια καινούργια ομάδα σαν τον ΑΛΙΜΟ ΝΑΣ Betsson, που για πρώτη φορά καταφέρνει να ανεβεί στην Α1 και να έχει, μέχρι στιγμής, μόνο νίκες, έχοντας βέβαια δουλέψει και συνεχίζει να δουλεύει σκληρά, είναι κάτι που μας δίνει αυτοπεποίθηση και μας πεισμώνει για να συνεχίζουμε να μπαίνουμε στο κάθε παιχνίδι, ανεξάρτητα τον αντίπαλο, με περισσότερο πάθος για τη νίκη»!

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA