Ιντζές στο #AQF24: «Αποσυντόνισε το Νηρέα Γέρακα η εξασφάλιση του στόχου από τόσο νωρίς»

Ο Νηρέας Γέρακα δεν τα κατάφερε ούτε φέτος να κάνει το βήμα παραπάνω και να βρεθεί στη μεγάλη κατηγορία και ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Ιντζές, έκανε έναν απολογισμό στο #AQF24.

by Μάνος Φυρογένης

Αναμφισβήτητα αποτελεί ένα από τα σωματεία που εκπέμπουν υγεία, παράδειγμα προς μίμηση για τους υπολοίπους. Ένα πολυαθλητικό σωματείο με διακρίσεις σε όλα τα σπορ του υγρού στίβου και με μία ομάδα ανδρών στην υδατοσφαίριση, μόνιμη την τελευταία δεκαετία και βάλε στη δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία.

Όλα έδειχναν πως φέτος ίσως ήταν η χρονιά για το τεράστιο άλμα στην Α1. Η «πείνα» είχε ανοίξει από νωρίς με τις εμφανίσεις της ομάδας. Λόγια κοινής αποδοχής για την παρέα που είχε δημιουργηθεί στο Γέρακα από το Γιώργο Ιντζέ με ταλαντούχους νεαρούς,  στυλοβάτες χρόνων του σωματείου αλλά και έμπειρους όπως ο Γιάννης Κουρλιάφτης.

Όποιος όμως δεν αφήνει τις ευκαιρίες να πεάσουν ανεκμετάλλευτες, γίνεται ευάλωτος και κάποια στιγμή θα λυγίσει. Αυτό συνέβη και με το Νηρέα Γέρακα. Αφού δεν κατάφερε – ενώ είχε πολλάκις την ευκαιρία ακόμα και την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου στη Χίο – να προσπεράσει τη ΝΕΠ στη μάχη της κορυφής του Νοτίου Ομίλου, έπεσε πάνω στην αναβασμένη στο κατάλληλο σημείο Κέρκυρα που του… έκαψε τα φτερά και του ψαλίδισε τις ελπίδες και τα όνειρα για άνοδο.

Με τη σκόνη να έχει καταλαγιάσει, το #AQF24 επικοινώνησε με τον προπονητή της ομάδας Γιώργο Ιντζέ που έκανε έναν μίνι-απολογισμό και ευχαρίστησε τους παίκτες τους για την προσπάθεια και τη συνεργασία που είχαν τη φετινή σεζόν.

«Η σεζόν ξεκίνησε ιδανικά θα έλεγα. Ο σχεδιασμός του ρόστερ είχε γίνει πριν τον Αύγουστο κ οι πιο πολλοί είχαν ενταχθεί στην ομάδα, αρκετά νωρίς για Α2.

Οπότε Σεπτέμβριο πέσαμε στο νερό . Στην πορεία είχαμε 1-2 αλλαγές όμως η προετοιμασία γινόταν κανονικά.
Από τον πρώτο γύρο της κανονικής περιδόξου εξασφαλίσαμε την είσοδο μας στα play off κάτι που ήταν και ο βασικός στόχος που είχαμε θέσει από κοινού με τη διοίκηση. Ίσως αυτό να μας αποσυντόνισε, κρίνοντας πάντα ως Μετά Χριστόν προφήτες, τόσο αγωνιστικά όσο και σε επίπεδο βλέψεων.

Είχαμε 3 ευκαιρίες να τερματίσουμε πρώτοι στον Όμιλο και να έχουμε μια θεωρητικά πιο βατή διασταύρωση αλλά δεν τις εκμεταλλευτήκαμε και ως εκ τούτου πέσαμε πάνω στη ποιο ποιοτική κατά τη γνώμη μου, ομάδα της κατηγορίας. Ο ΝΑΟ Κέρκυρας  ήταν καλύτερος από εμάς και στα 2 παιχνίδια και δίκαια συνεχίζει.

Σε κάθε περίπτωση η ομάδα του Νηρέα Γέρακα εκπλήρωσε τον αρχικο της στόχο και μάλιστα πολύ νωρίς, παρουσιάζοντας ένα αξιόμαχο και δουλεμένο σύνολο σε όλα τα παιχνίδια.

Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες μου για τη προσπάθεια και τη θέληση που έδειξα όλη τη χρονιά και ένα ακόμα μεγαλύτερο ευχαριστώ για τη συνεργασία που είχαμε διότι ας μη ξεχνάμε ότι η Α2 είναι μία κατηγορία που έχει επαγγελματίες προπονητές με ερασιτέχνες παίκτες!

Αμείβονται ελάχιστα, δουλεύουν, σπουδάζουν, μένουν μακριά, έχουν παιδιά και όμως βρίσκουν χρόνο να κάνουν αυτό που αγαπούν σε ένα πρωτάθλημα με άκρως ανταγωνιστικό επίπεδο που μόνο ερασιτεχνική κατηγόρια δε θυμίζει .

Εύχομαι καλή συνέχεια στις ομάδες που συνεχίζουν», κατέληξε.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA