Ηλυσιακός: «Να είμαστε όλοι εκεί» στον αγώνα για την παραμονή!

by Aquafeed 24

Η μεγάλη ανατροπή δεδομένων έγινε στην πρώτη αγωνιστική των Play Out της Α1 πόλο Ανδρών, με τον Ηλυσιακό να πετυχαίναι το μεγάλο «διπλό» με 7-5 στο Ρέστειο Κολυμβητήριο και να κάνει το “μπρέικ” στο πλεονέκτημα έδρας του Παλαιού Φαλήρου.

Η ομάδα του Τάσου Σχίζα προηγείται, πλέον, με 1-0 στις μεταξύ τους νίκες. Ο δεύτερος αγώνας είναι το Σάββατο (8/4), στις 20.30, στο Ιλίσιο Κολυμβητήριο και με ακόμη μία νίκη ο Ηλυσιακός σώζεται, παραμένει στην κατηγορία και το Παλαιό Φάληρο υποβιβάζεται. Σε περίπτωση νίκης του Φαλήρου οι δυο ομάδες θα πάνε σε τρίτο αγώνα τη Μεγάλη Τρίτη 11 Απρίλη, στις 20.30 στο Ρέστειο.

Η ομάδα του Ηλυσιακού σε ανάρτηση στα συλλογικά του μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που συνοδεύεται από φωτό με πανηγυρική ατμόσφαιρα παλιότερου αγώνα στο Ιλίσιο, ζητάει από τον κόσμο και τους φίλους της ομάδας, να παραβρεθούν όλοι στο Ιλίσιο, στον επαναληπτικό αγώνα του συλλόγου, να σπρώξουν την ομάδα τους στη νίκη και στην παραμονή στην μεγάλη κατηγορία.

Συγκεκριμένα ανάρτησε: 

«Δύο ημέρες έμειναν για να ξαναζήσουμε στιγμές σαν και αυτές, να ξανακάνουμε όλο τον χώρο της πισίνας να θαυμάζει την ατμόσφαιρα στο Ιλίσιο κολυμβητήριο! Σας περιμένουμε το Σάββατο 8/4 στις 20:30 να δώσουμε μαζί την μάχη για την παραμονή στην Α1 Ανδρών».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA