Ίγκορ Μιλάνοβιτς: «Ξέρω που ήρθα και θέλω να δείξω τον καλύτερο μου εαυτό – Ο Ολυμπιακός πρέπει να κερδίζει πάντα»

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του ο πρωταθλητής Ελλάδος Ολυμπιακός, επικρατώντας του Πανιωνίου με 14-3. Το παιχνίδι αυτό μάλιστα αποτέλεσε και το επίσημο ντεμπούτο του σπουδαίου Ίγκορ Μιλάνοβιτς στον πάγκο των «Ερυθρολεύκων».

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού αλλά και ο περιφερειακός Νίκος Γκίλλας μίλησα στο olympiacossfp.gr για τη πρεμιέρα του πρωταθλήματος αλλά και τη συνέχεια.

Ιγκόρ Μιλάνοβιτς: «Είμαι ενθουσιασμένος για το ξεκίνημα μου στο ελληνικό πρωτάθλημα, ήταν ένα καλό ματς, συγχαρητήρια στην ομάδα μου, αλλά και στον Πανιώνιο, έπαιξε σκληρά, πολύ καλός αντίπαλος, όμως εμείς είχαμε καλύτερο ρυθμό στο ματς, φάνηκε στο τέλος η ποιότητα που έχουμε. Η νοοτροπία της ομάδας είναι η ίδια με τη δική μου, να κερδίζουμε πάντα. Ξέρω που ήρθα και θέλω να δείξω τον καλύτερο μου εαυτό. Ο Ολυμπιακός πρέπει να κερδίζει πάντα».

Νίκος Γκίλλας: «Στην πρεμιέρα, πρέπει να μπαίνεις δυνατά. Και αυτό κάναμε. Αυτό είχαμε σχεδιάσει, να έχουμε κίνηση, να βρούμε ρυθμό και έτσι έγινε. Όταν αλλάζει ο προπονητής, η ομάδα έχει άλλη νοοτροπία, αλλάζουν τα συστήματα, ο τρόπος παιχνιδιού. Πιστεύω, ότι προς το παρόν πάμε καλά, βγαίνουν αυτά που κάνουμε και με τον καιρό, θα βελτιωθούμε πάρα πολύ».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA