Επέστρεψε χθες τη νύχτα από τη Βαρκελώνη η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας Καλλιτεχνικής (Συγχρονισμένης) Κολύμβησης, με τα κορίτσια μας να κρατούν σφιχτά στα χέρια τους τα εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, τόσο στο Ομαδικό για πρώτη φορά μετά το 2004, όσο και στο Ντουέτο, τα οποία κέρδισαν πανάξια με τις εμφανίσεις τους στο Προολυμπιακό τουρνουά.

Την αποστολή υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”, με ανθοδέσμες και χαμόγελα, εκ μέρους της ΚΟΕ, ο Πρόεδρος Κυριάκος Γιαννόπουλος και ο Γενικός Γραμματέας Στέφανος Αυγουλέας, αλλά και συγγενείς των αθλητριών και φίλοι του αθλήματος.

Η Ευάγγελία Πλατανιώτη δήλωσε με την άφιξη: “Είμαστε πολύ χαρούμενες που καταφέραμε κάτι άπιαστο μέχρι πριν από μερικά χρόνια. Το όνειρο, δηλαδή η ολυμπιακή πρόκριση του Ομαδικού, έγινε πραγματικότητα. Ήταν ο πιο ωραίος αγώνας τη ζωής μου γιατί ήταν κάτι πολύ δύσκολο, ενώ με το Ντουέτο είναι πιο εύκολο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις συναθλήτριές μου, στην Ομοσπονδία για τη στήριξη, αλλά και ιδιαίτερα στην ΕΟΕ. Και φυσικά σε όλες τις προπονήτριες που έχουν συμβολει, αλλά ιδιαίτερα στις Άνα Τάρες καο Μπεθ Φερνάντες που μας απογείωσαν”.

Μπορείτε να δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα από την άφιξη στο πάνω μέρος του δημοσιεύματος και στα video από κάτω: