Η World Aquatics ανακοίνωσε τις τοποθεσίες για τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα U18 και U16!

by Aquafeed 24

Οι καλύτεροι νεαροί αθλητές υδατοσφαίρισης του κόσμου θα αγωνιστούν διεθνώς και πάλι το 2024, καθώς η World Aquatics παραχώρησε τα δικαιώματα φιλοξενίας σε τέσσερις πόλεις σε όλο τον κόσμο για τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα Υδατοσφαίρισης U18 και U16.

Ξεκινώντας τον γύρο των τουρνουά, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Ανδρών U16 θα διεξαχθεί στο National Pool Complex, Triq Maria Theresa Spinelli στην Gzira της Μάλτας από τις 18 έως τις 24 Ιουνίου 2024. Το υπερσύγχρονο National Pool Complex έχει φιλοξενήσει αρκετά εθνικά πρωταθλήματα υδατοσφαίρισης, διεθνή τουρνουά υδατοσφαίρισης και κολυμβητικές συναντήσεις.


Αμέσως μετά, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Γυναικών U16 θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο της Μανίσα στην Τουρκία από τις 28 Ιουνίου έως τις 4 Ιουλίου 2024. Αυτός ο εντυπωσιακός χώρος δεν είναι άγνωστος στη φιλοξενία διεθνών διοργανώσεων, αφού αποτέλεσε το σκηνικό για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γυναικών U17 το 2022.


Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Ανδρών U18 θα διεξαχθεί στο Olympic Park Natatorium στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής από τις 2 έως τις 8 Ιουλίου 2024. Το Olympic Park Natatorium ήταν η τοποθεσία των κολυμβητικών αγώνων κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων Νέων του Μπουένος Άιρες το 2018, οπότε αναμφίβολα θα προσφέρει ένα φανταστικό περιβάλλον για τη διοργάνωση του επόμενου έτους.


Αργότερα το καλοκαίρι, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Γυναικών U18 θα διεξαχθεί στην Κίνα από τις 17 έως τις 24 Αυγούστου 2024. Ο τόπος διεξαγωγής θα επιβεβαιωθεί σε μεταγενέστερη ημερομηνία.


Σχετικά με τις αποφάσεις φιλοξενίας, ο Tamas Molnar, πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Υδατοσφαίρισης της World Aquatics, 3 φορές Ολυμπιονίκης και μία φορά Παγκόσμιος Πρωταθλητής για την Ουγγαρία, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για τους επερχόμενους αγώνες και τη σημασία των αντίστοιχων τοποθεσιών τους.

«Δίνουμε μεγάλη έμφαση στο να διασφαλίσουμε ότι οι νεαροί αθλητές μας θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν αγώνες υψηλού επιπέδου και να αγωνιστούν στη διεθνή σκηνή. Οι τέσσερις επιλεγμένες χώρες που θα φιλοξενήσουν τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα U16 και U18 του 2024 έχουν εξαιρετική εμπειρία στη διοργάνωση και φιλοξενία μεγάλων διεθνών διοργανώσεων και αναμφίβολα θα προσφέρουν θεαματικά σκηνικά στους νεαρούς αθλητές μας για να αναδείξουν το ταλέντο τους. Το επόμενο έτος υπόσχεται να είναι πολύ συναρπαστικό».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA