Η τελική κατάταξη στα Πλέι Άουτ της Α2

by Aquafeed 24

Ολοκληρώθηκαν την Κυριακή το απόγευμα οι… ελάχιστοι αγώνες στον Όμιλο Καθόδου του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α2 Ανδρών, στο κολυμβητήριο “Αντ. Πεπανός” της Πάτρας και οριστικοποιήθηκε η τελική κατάταξη, με τις τέσσερις πρώτες ομάδες που μένουν στην κατηγορία και τις υπόλοιπες τέσσερις που υποβιβάζονται (και ήταν γνωστές από χθες).

Με το απόλυτο των νικών έκλεισε τη διαδικασία των πλέι άουτ ο ΝΟ Λάρισας, καθώς έκανε το 7/7 επικρατώντας και του ΓΣ Ηλιούπολης (12-5) και του ΟΥΚ Βόλου (11-7). Από εκεί και πέρα την παραμονή τους στη κατηγορία εξασφάλισαν οι ΓΣ Ηλιούπολης, ΝΕ Πατρών και ΟΥΚ Βόλου. Ο ΓΣ Ηλιούπολης επιβλήθηκε με 9-8 των Δελφινιών Μεταμόρφωσης.

Στην Β’ Εθνική κατηγορία υποβιβάζονται τα Δελφίνια Μεταμόρφωσης, ο ΟΦΗ, ο ΠΑΣ Φοίβος Συκεών και ο ΝΟ Ρεθύμνου με τις τρεις τελευταίες να μην κατεβαίνουν στη Πάτρα.

Πιο αξιοσημείωτο γεγονός του διημέρου αποτέλεσε το γκολ του τερματοφύλακα της Ηλιούπολης, Τάσου Πιτούλη, κόντρα στη Λάρισα, με τον νεαρό αθλητή να αγωνίζεται ως παίκτης και να σκοράρει από την περιφέρεια.

Τα αποτελέσματα της Κυριακής:

6η Αγωνιστική:

ΓΣ Ηλιούπολης – ΝΟ Λάρισας 5-12

ΟΥΚ Βόλου – ΠΑΣ Φοίβος 5-0 α.α.

ΟΦΗ – ΝΕ Πατρών 0-5 α.α.

ΝΟ Ρεθύμνου – Δελφίνια Μεταμόρφωσης 0-5 α.α.

7η Αγωνιστική:

ΠΑΣ Φοίβος – ΟΦΗ (δεν κρατήθηκε φύλλο αγώνα)

ΝΕ Πατρών – ΝΟ Ρεθύμνου 5-0 α.α. (δεν κρατήθηκε φύλλο αγώνα)

Δελφίνια Μεταμόρφωσης – ΓΣ Ηλιούπολης 8-9

ΝΟ Λάρισας – ΟΥΚ Βόλου 11-7

Η Τελική Βαθμολογία (7 αγώνες – οι ομάδες μεταφέρουν βαθμούς από την Α΄Φάση):

1. ΝΟ Λάρισας 24

2. ΓΣ Ηλιούπολης 18

3. ΝΕ Πατρών 17

4. ΟΥΚ Βόλου 14

………………………………….

5. Δελφίνια Μεταμόρφωσης 11

6. ΟΦΗ

7. ΠΑΣ Φοίβος

8. ΝΟ Ρεθύμνου

Σ.Σ.: Οι ΟΦΗ, ΠΑΣ Φοίβος και ΝΟ Ρεθύμνου δεν παίρνουν βαθμούς διότι υποβιβάζονται, έτσι ή αλλιώς, επειδή δεν μετείχαν και σε δεύτερο προγραμματισμένο παιχνίδι της κατηγορίας.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA