Η τελευταία συνέντευξη του Χρήστου Αφρουδάκη ως αθλητής στο #AQUAFEED24! (VID)

by Aquafeed 24

Άφησε δίχως την παραμικρή αμφιβολία το στίγμα του στην ελληνική υδατοσφαίριση, ως ένας εκ των κορυφαίων Ελλήνων παικτών όλων των εποχών και το Σάββατο έμελλε να πει το τελευταίο «αντίο» ως αθλητής στον ημιτελικό του Κυπέλλου, ανάμεσα στον ΝΟ Βουλιαγμένης και τον Ολυμπιακό.

Αποχωρεί γεμάτος, αφήνει σπουδαία παρακαταθήκη και βάζει πλώρη για τα επόμενα σπουδαία, πάντα στον ίδιο δρόμο, δηλαδή στην υδατοσφαίριση. Ο Χρήστος Αφρουδάκης αποχώρησε από την ενεργό δράση στο δεύτερο «σπίτι» του, τη Βουλιαγμένη και δίνει την τελευταία του συνέντευξη ως αθλητής στο Aquafeed24 και τον Ορέστη Κανελλόπουλο. Αυτή η δουλειά έχει και ορισμένα καλά που μένουν για πάντα και ήμασταν εκεί, όταν ο μύθος του ελληνικού πόλο κρέμασε, επισήμως, το σκουφάκι του.

Συμπαίκτες, φίλοι, νεαρά παιδιά που ασχολούνται με το άθλημα, αντίπαλοι προπονητές και παίκτες, καθώς και η σύντροφος του, Χριστίνα Τσουκαλά, έσπευσαν να τον αγκαλιάσουν στο… φινάλε και παρότι προσπάθησε να κρατηθεί, εν τέλει λύγισε από τη συγκίνηση και στάθηκε για αρκετά λεπτά με το μπουρνούζι έξω από την πισίνα, πριν φύγει για τα αποδυτήρια από όπου έπειτα βγήκε… όχι πια ως παίκτης!

Απολαύστε την!

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA