Ένα δικό μας παιδί, ένα παιδί που γαλουχήθηκε στην ελληνική υδατοσφαίριση έκανε το όνειρο της πραγματικότητα και έφθασε στην κορυφή του Ολύμπου, στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου σε Ολυμπιακούς Αγώνες με την τρομερή εθνική ομάδα των ΗΠΑ.

Η Στεφανία Χαραλαμπίδη έχει δουλέψει σκληρά για να φθάσει σε αυτό το επίπεδο και μέσα στο κύμα χαράς που την κατακλύζει, δεν ξέχασε την Ελλάδα που πλήττεται από τις πυρκαγιές σε όλη την επικράτεια, αφιερώνοντας το χρυσό μετάλλιο στους Έλληνες.

Η ταλαντούχα αριστερόχειρας τη νέα σεζόν θα παίξει στον Εθνικό Πειραιώς, μαζί με την Άσλεϊ Τζόνσον, αλλά και τη Ρεμπέκα Πάρκες της Ουγγαρίας που αυτή κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο. Ο Μάρκο Μίτσιτς θα έχει τρεις αθλήτριες με Ολυμπιακό μετάλλιο στο ρόστερ του.

Όσα έγραψε η Στεφανία Χαραλαμπίδη:

«Είμαι ευγνώμων για αυτό το ταξίδι. Ονειρευόμουν αυτή τη στιγμή για πολλά χρόνια και επιτέλους έγινε πραγματικότητα. Σκληρή δουλειά, αφοσίωση και πίστη στον εαυτό σου θα σε φτάσει στον τελικό στόχο σου. Μην ακούτε τις αμφιβολίες των άλλων, γιατί δεν έχει σημασία τι θα πουν.