Η Σταυρούλα Δουρέκα μας δίδαξε τι σημαίνει «Παίζω για την ομάδα»! (VID)

by Aquafeed 24

Σαστίζουμε και δεν φοβόμαστε να το εκφράζουμε κάθε φορά που η τύχη και η μοίρα μας φέρνει ενώπιον του τελευταίου «αντίο» μεγάλων αθλητών από την ενεργό δράση, μπροστά στη στιγμή που αποφασίζουν να κρεμάσουν το σκουφάκι της και είμαστε ευλογημένοι που υπάρχει το #AQF24, πάντα εκεί, κάθε φορά, για να κρατάει στο αρχείο του αυτές τις εικόνες.

Δεν ξέραμε πολλά, σχεδόν τίποτα, αλλά όταν η Μαργαρίτα Πλευρίτου κάλεσε κοντά της τη Σταυρούλα Δουρέκα, ώστε να σηκώσουν παρέα το 14ο πρωτάθλημα του Ολυμπιακού στη γυναικεία υδατοσφαίριση, ψυχανεμιστήκαμε τι θα ακολουθήσει… και ακολούθησε.

Η Σταυρούλα Δουρέκα, με δάκρια στα μάτια, μη μπορώντας να συγκρατήσει τη συγκίνησή της, ανακοίνωσε στην κάμερα του #AQF24 και τον Ορέστη Κανελλόπουλο ότι σταματά από την ενεργό δράση στα 26 της χρόνια και μας τίμησε με τον απολογισμό όλης αυτής της μακράς πορείας στον αθλητισμό και το σπορ που αγαπάμε παθολογικά.

Η εικόνα μιλάει από μόνη της και λυγίζει σίδερα, όμως πριν δείτε τα όσα μας είπε η τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, θα θέλαμε να εκφράσουμε τον σεβασμό μας προς το πρόσωπό της γιατί όσα χρόνια αγωνίστηκε, αποτέλεσε τον συνδετικό κρίκο στις «ερυθρόλευκες» και δίδαξε σε όλους μας τι σημαίνει το «Εγώ κάτω από την ομάδα». Ίσως, τέτοιες περιπτώσεις πια να σπανίζουν, αλλά η αξιοπρεπής παρουσία της Δουρέκα στην πισίνα όλα αυτά τα χρόνια να μας κάνει να θυμηθούμε τις αξίες τoυ ομαδικού πνεύματος!

Σταυρούλα Δουρέκα, σε ευχαριστούμε για όλα προσέφερες στο άθλημά μας! 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aquafeed24.com (@aquafeed24)

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA