Η σπουδαία Χριστίνα Τσουκαλά αποσύρεται από την ενεργό δράση!

by Aquafeed 24

Την απόσυρσή της από την ενεργό δράση ανακοίνωσε η κορυφαία πολίστρια του Ολυμπιακού Πειραιώς και αρχηγός της Εθνικής Ομάδας, Χριστίνα Τσουκαλά, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με ένα συγκινητικό μήνυμα.

Έπειτα από αμέτρητες συμμετοχές με την Εθνική Γυναικών, σπουδαίες διακρίσεις όπως το Χρυσό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Σανγκάης το 2011 και κατακτήσεις εγχώριων και Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων με την Βουλιαγμένη και τον Ολυμπιακό, η έμπειρη αμυντικός έγραψε:

«Ένας νέος κύκλος της ζωής μου αρχίζει και ένας άλλος πολύ σημαντικός κλείνει! Έτσι λοιπόν, πήρα την απόφαση, μετά από μια πολύ επιτυχημένη χρονιά με τον Ολυμπιακό (κατάκτηση treble), να αποσυρθώ από την ενεργό δράση της υδατοσφαίρισης.
Αμέτρητες έντονες στιγμές, συγκίνησης, χαράς, λύπης, ενθουσιασμού, απογοήτευσης, αλλά μια γεμάτη εμπειρία που δεν θα άλλαζα για τίποτα στον κόσμο!!!
Δεν περίμενα ότι το πόλο θα γινόταν τόσο σημαντικό κομμάτι της ζωής μου.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους στάθηκαν δίπλα μου κατά την διάρκεια αυτής της μακράς πορείας! Ειδικότερα την οικογένεια μου που άντεξε το βάρος της καθημερινότητας μου! Φίλες, φίλους και συμπαίκτριες που έγιναν φίλες! Τους προπονητές μου, τόσο της Εθνικής όσο και των συλλόγων μου -Βουλιαγμένης και Ολυμπιακού- που αναγνώρισαν την αξία μου και με καθοδήγησαν σε κάθε βήμα της καριέρας μου! Και πάνω απ’ όλα τον άνθρωπό μου, που συμπυκνώνει σε ένα πρόσωπο τον σύντροφο, το πρότυπο και το συνοδοιπόρο στο ταξίδι αυτό… »

 

Επιμέλεια: Δέσποινα Μπαλαχτάρη

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA