Η «πρώτη» του Παναθηναϊκού!

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν ξεκίνησε το βράδυ της Πέμπτης 17 Αυγούστου στο κολυμβητήριο στο Γουδή, το «Τριφύλλι» του Δημήτρη Μάζη.

Στην πρώτη τους συγκέντρωση οι «πράσινοι» δέχτηκαν το καλωσόρισμα από τον Πρόεδρο κ. Παναγιώτη Μαλακατέ, τον Γενικό αρχηγό κ. Σωτήρη Νίκα και τον Διευθυντή αγωνιστικού  Σωτήρη Πανταλέων.

Ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Μάζης δήλωσε για τη νέα χρονιά: «Ξεκινάμε με όνειρα και στόχους. Θέλουμε να κάνουμε το επόμενο βήμα. Πέρυσι κάναμε το πρώτο, θέλουμε να κάνουμε το επόμενο βήμα. Στόχος μας είναι η κορυφή αλλά αυτό θα επιτευχθεί με σταθερά βήματα. Έχουμε όρεξη για δουλειά, προχωράμε με λίγα λόγια και πολλές πράξεις».

Παρόντες στην πρώτη προπόνηση ήταν οι: Ντιμίτριε Ριστίσεβιτς, Δήμος Δερμιτζάκης, Μάριος Χατζηγούλας, Κώστας Κανδανολέων, Βασίλης Χωματάς, Γιάννης Αγκόρτσας, Διονύσης Μπραΐμης, Γιώργος Νικολαΐδης, Φάνης Δευτεραίος και Ορέστης Ζερβουδάκης.

Στις επόμενες μέρες θα ενσωματωθούν στην ομάδα και οι Δημήτρης Κρατημένος, Νίκος Αλβέρτης, Δημήτρης Σγουρίδης και Μπέντζαμιν Στίβενσον.

Το τεχνικό επιτελείο της ομάδας:

Προπονητής: Δημήτρης Μάζης

Βοηθός Προπονητή: Νάσος Ηρειώτης

Γυμναστής: Μιχάλης Βλάχος

Τιμ μάνατζερ: Γιώργος Παπαγιάννης

Πηγή: pao1908.com

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA