Η πρώτη προπόνηση της Εθνικής Ανδρών για το 2022 παρουσία του Προέδρου της ΚΟΕ!

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Το πρωί της Κυριακής (2/1) έγινε η πρώτη προπόνηση της Εθνικής ομάδας Υδατοσφαίρισης των Ανδρών για το 2022, στο πλαίσιο του δεύτερου μέρους του καμπ προετοιμασίας εν όψει των μεγάλων διοργανώσεων της νέας χρονιάς, παρουσία του Προέδρου της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας. Ο Κυριάκος Γιαννόπουλος έδωσε τις ευχές του στο τεχνικό επιτελείο και στους αθλητές για Καλή Χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες! Αναλυτικά τα όσα είπε στο koe.org.gr:

«Σας εύχομαι Καλή Χρονιά, με υγεία για όλους εσάς και τις οικογένειές σας. Αποχαιρετήσαμε το 2021 με καταπληκτικές αναμνήσεις και υποδεχόμαστε το νέο έτος με καινούργιους στόχους και προσδοκίες.

Η διοίκηση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας είναι δίπλας σας, σε ό,τι χρειαστείτε, για να μείνετε απερίσπαστοι στους στόχους σας. Σας εύχομαι να πετύχετε τα προσωπικά και αθλητικά όνειρά σας και σας καλώ να είσαστε πολύ προσεχτικοί με το θέμα της πανδημίας. Εκτός από την προστασία της υγείας σας, με την υπεύθυνη στάση σας, στέλνετε ένα δυνατό μήνυμα προς την κοινωνία».

Πηγή δηλώσεων-φωτογραφιών: koe.org.gr

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA