Η πίστη της Αλεξίας

by Aquafeed 24

Στην υπομονή και το πλάνο της ομάδας της που την έφερε να κατακτήσει το 2ο Κύπελλο Ελλάδας των γυναικών, στάθηκε η Αλεξία Καμένου στις δηλώσεις της μετά το τέλος του τελικού στο Ιωνικό κολυμβητήριο.

«Είχαμε υπομονή ως ομάδα όλο αυτό τον καιρό. Δεν χτίζεται έτσι εύκολα μια ομάδα. Χρειάζεται οι παίκτριες να έχουν πίστη σ’ αυτό και σήμερα το απέδειξαν στο παιχνίδι.

Από την αρχή πήραμε τα ηνία του αγώνα και δεν επιτρέψαμε στον Ολυμπιακό να περάσει ποτέ μπροστά στο σκορ. Ξέραμε τα ατού των αντιπάλων μας και καταφέραμε να τα περιορίσουμε.

Είχαμε και μια τεράστια Άσλει Τζόνσον, την κορυφαία τερματοφύλακα στον κόσμο, αλλά και τα υπόλοιπα κορίτσια σε μια σπουδαία ημέρα.

Είμαι χαρούμενη για αυτά τα παιδιά γιατί, πάνω απ’ όλα, είναι ωραίο να βλέπεις αθλήτριες του 2002, όπως η Ειρήνη (Νίνου) να παίζουν έτσι σε έναν τελικό», υπογράμμισε η προπονήτρια του ΝΟ Βουλιαγμένης.

Ξενάκη: «Προσηλωμένες …»

Από την πλευρά της, η Έλενα Ξενάκη, τόνισε: «Από την αρχή ήμασταν προσηλωμένες στο στόχο μας και τα καταφέραμε. Σε συνδυασμό με την άμυνα μας στον παίκτη λιγότερο όπου πήγαμε καλά, αλλά και την απόδοση της Τζόνσον στην εστία μας, φτάσαμε σ’ αυτό που όλα τα κορίτσια θέλαμε τόσο πολύ. Το Κύπελλο».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA