Η Παρτιζάν χρωστάει και θα της πάρουν ακόμη και το τρόπαιο του Champions League!

by Aquafeed 24

Στο σημείο μηδέν βρίσκεται η ιστορική Παρτιζάν Βελιγραδίου, καθώς ο σύλλογος βιώνει οικονομικό τέλμα και η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο.

Η επτάκις πρωταθλήτρια Ευρώπης είναι υπό καθεστώς ελέγχου και τσεκάρεται κάθε περιουσιακό στοιχείο της ομάδας, μαζί με τα τρόπαια του συλλόγου!

Η Δημόσια Επιχείρηση Κοινής Ωφέλειας «”Gradska Čistoća”» κατέθεσε αγωγή κατά του συλλόγου. Μετέφεραν το χρέος της Παρτιζάν στα εκτελεστικά όργανα και τώρα τα μάτια έχουν πέσει πάνω στην… ιστορία της ομάδας.

Ποτέ ξανά στην ιστορία των 73 χρόνων της ομάδας δεν αναγκάστηκε ο σύλλογος να μπει σε διαδικασία δέσμευσης των τροπαίων της, ενώ η ανδρική ομάδα δεν έχει λεφτά να ταξιδέψει έως το Σπλιτ για να αγωνιστεί.

Μάλιστα, ο Tatjana Rakas, διευθυντής της Παρτιζάν, μίλησε στα ΜΜΕ:

«Τι υπάρχει στη λίστα; Όλα όσα έχουμε. Τους προσφέραμε και το τρόπαιο του Champions League του 2011. Και αυτό το τρόπαιο είναι ανεκτίμητο».

Σημείωση: Το τελευταίο Champions League το κατέκτησαν το 2011 με παίκτη τότε στην ομάδα τον Θοδωρή Χατζηθεοδώρου.

Όσον αφορά το χρέος, τα σερβικά ΜΜΕ αναφέρουν ένα ποσό της τάξεως των 43.000 χωρίς φόρους, που μπορούσε ο σύλλογος να έχει τακτοποιήσει εδώ και πέντε χρόνια, ωστόσο ποτέ δεν το έκανε. Πολύ κρίμα για την πιο ιστορική ομάδα πόλο στην Ευρώπη μετά την Προ Ρέκο, βάσει τροπαίων.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA