Η ώρα έφτασε! – Το πρώτο επεισόδιο «Από το αλάτι στο χλώριο» είναι εδώ!

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Πριν από μερικές εβδομάδες, μέσω αναρτήσεων μερικών εκ των μελών της ομάδας του Aquafeed24, σας προετοιμάσαμε για το νέο ταξίδι που ετοιμαζόμαστε να κάνουμε, αυτή τη φορά όχι σε κάποια περιοχή της Ελλάδας ή του εξωτερικού αλλά για ένα ταξίδι στο χρόνο.

Μιλάμε φυσικά για το δημοσιογραφικό μας παιδί, το οποίο το ονομάσαμε «ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΣΤΟ ΧΛΩΡΙΟ». Μετά από αρκετή δουλειά, πολύ κόπο και μερικές υπέροχες συζητήσεις φτάσαμε στο σημείο να είμαστε σε θέση να σας παρουσιάσουμε το πρώτο «πιλοτικό» επεισόδιο της σειράς, με καλεσμένο – πρωταγωνιστή τον σπουδαίο Ντίνο Μούρτζη.

Ο κύριος Μούρτζης ο οποίος μίλησε μαζί μας, σε μία ζεστή γωνία του Mardi Coffee and Wine Bar, μας χάρισε μερικές στιγμές που θα μας μείνουν, μερικά λόγια που μπαίνουν στο μυαλό και αποτυπώνονται ως εικόνα. Βλέπεται οι εικόνες που δεν απαθανατίστηκαν από φωτογραφική μηχανή, μέσα από τον λόγο των ανθρώπων που τις έζησαν, γεννούν τη δυνατότητα αναβίωσης στα μυαλά κάποιων και δημιουργίας τους στην ψυχή όσων ποτέ δεν τα έζησαν.

Στο κάτωθι βίντεο σας παραθέτουμε την συνομιλία μας με τον άνθρωπο που έχει ζήσει περισσότερα από όσα μπορεί κάποιος να φανταστεί, τον άνθρωπο που ήρθε στον κόσμο το 1933 και είδε με τα μάτια του τα πράγματα να κυλούν και να αλλάζουν στον αθλητισμό αλλά και σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής.

Δείτε παρακάτω πρώτο πιλοτικό επεισόδιο:

 

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA