Με το σύμπαν να μας στέλνει συνεχώς μηνύματα, όλοι όσοι έχουν ανοιχτά τα προσωπικά τους «κανάλια» για να τα λάβουν, οι αριθμοί αποτελούν μια ισχυρή υπενθύμιση για κάθε έναν από εμάς και τίποτα δεν αποτελεί σύμπτωση.

Σε μια τρελή-τρελή κούρσα νουμερολογίας έπεσε πάνω η ιστορικότερη ιταλική ομάδα υδατοσφαίρισης, η Οριζόντε Κατάνια, η οποία την Κυριακή στέφθηκε πρωταθλήτρια Ιταλίας. Αυτός ο τίτλος για την ομάδα της Μαρτίνα Μιτσέλι ήταν ο 22ος στη Serie A1 και παράλληλα επιτεύχθηκε στις 22 Μαΐου του 2022. Για όσους μελετούν τους αριθμούς και το σύμπαν, το 22, χωρίς να σας κουράσουμε περαιτέρω, είναι ένας «Master Number» και μια ένδειξη ότι είσαι στον σωστό δρόμο και ότι τα όνειρά σου θα γίνουν πραγματικότητα.

Ένα από αυτά, πήρε σάρκα και οστά για την Οριζόντε, η οποία έπιασε εκ νέου «ουρανό» στο ιταλικό πρωτάθλημα και το Σκουντέτο παραμένει στους πρόποδες της Έτνα, σε μια σεζόν αναδόμησης και ανανέωσης της ιταλικής ομάδας. Για να φθάσει στο τρόπαιο, η Οριζόντε χρειάστηκε να αγχωθεί, καθώς η αναμέτρηση κόντρα στην Πάντοβα του Στέφανο Ποστερίβο έφθασε στα πέναλτι, με την κανονική διάρκεια να λήγει 8-8 και εκεί με συνολικό σκορ 15-14, το τελευταίο πέναλτι χτυπήθηκε από την κοπέλα με το αγγελικό πρόσωπο και το φαρμακερό χέρι, Τζούλια Έμολο, πρώην παίκτρια του Ολυμπιακού.

Ίσως φέτος κανείς να μην πίστευε ότι είναι το φαβορί, πέρα από τις ίδιες, σε μια ιδιαίτερη χρονιά για την Οριζόντε, με πολλά σκαμπανεβάσματα και παρασκήνιο, με τον κόβιντ να χτυπά αλύπητα την ομάδα, η οποία από ασχημόπαπο έγινε… κύκνος στο ιδανικό σημείο. Στο φινάλε της σεζόν.

ΥΓ: Παίκτριες της Οριζόντε στο ελληνικό πρωτάθλημα; Μη βιάζεστε, έχουμε χρόνο ακόμα…

EKIPE ORIZZONTE-CS PLEBISCITO PD 15-14

Οκτάλεπτα: 2-1; 0-2; 3-4; 3-1

EKIPE ORIZZONTE : Santapaola, Halligan 2, Spampinato, Viacava, Gant, Bettini 3, Palmieri, Marletta 2, Emmolo, Vukovic 1, Longo, Leone, Condorelli

CS PLEBISCITO PD : Teani, Barzon 1, Gottardo 1, Borisova 1, Queirolo 1, Casson, A. Millo 1, Dario, Armit 3, Meggiato, Centanni, Grigolon, Giacon. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook Comments