Η νέα σελίδα του Ηλυσιακού θα είναι με τον Γιάννη Πρίμπα!

by Aquafeed 24

Μια νέα δημιουργική προσπάθεια, με συγκεκριμένους άξονες και ενδιαφέρουσα φιλοσοφία θα ξεκινήσει άμεσα για τον σύλλογο του Ηλυσιακού, με την αθηναϊκή ομάδα να δίνει τα «κλειδιά» σε έναν από τους κορυφαίους προπονητές σε επίπεδο υποδομών στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, τον Γιάννη Πρίμπα.

Ο Γιάννης Πρίμπας θα αναλάβει την ανδρική ομάδα του Ηλυσιακού και πέραν της «μεγάλης» ομάδας, η εμπειρία του θα βοηθήσει το εξαιρετικό ήδη έργο του συλλόγου σε επίπεδο ακαδημιών, με την πρόθεση για ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση και εξέλιξη σε αυτόν τον τομέα να είναι βασικό μέλημα των ανθρώπων της ομάδας, που δημιουργούν μια ισχυρή «κοιτίδα» για την υδατοσφαίριση στο κέντρο της Αθήνας.

Τα τελευταία επτά χρόνια, ο Γιάννης Πρίμπας, πέτυχε και παρουσίασε σπουδαίο έργο στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, κατακτώντας πρωταθλήματα και μετάλλια, όμως το πιο σημαντικό έπλασε αθλητές (και χαρακτήρες) που αυτή τη στιγμή στελεχώνουν την ανδρική ομάδα του «τριφυλλιού», τις Εθνικές ομάδες και όχι μόνον. Σε αυτή την επταετία, ο Πρίμπας ανέλαβε ως επί το πλείστον την ομάδα Μίνι Παίδων, ενώ τα τελευταία δύο έτη ήταν στο παιδικό, καθώς και επικεφαλής όλων των ακαδημιών. Πλέον, ο έμπειρος προπονητής ανοίγει μια νέα σελίδα-πρόκληση στην καριέρα του, με την ανδρική ομάδα του Ηλυσιακού να τον περιμένει για να δημιουργήσουν ένα αξιόλογο σύνολο στην Α2 κατηγορία ανδρών.

Πριν τους «πράσινους», ο Γιάννης Πρίμπας, έχει εργαστεί στον Νηρέα Χαλανδρίου, τον Τρίτωνα Αμαρουσίου και φυσικά στη γενέτειρα του, τη Μυτιλήνη. Δεν αποκλείεται, σύντομα να υπάρξουν ανακοινώσεις για το ζήτημα που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το #AQF24 και να επισημοποιηθεί η συνεργασία των δύο πλευρών, που θα βάλει τον Ηλυσιακό σε μια νέα εποχή.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA