Η μονάκριβη Ρίτα Κέστελι συνεχίζει στη Ματαρό με τον ίδιο υψηλό στόχο!

by Aquafeed 24

Παρουσίασε μια γοητευτική ομάδα, ωστόσο στο φινάλε, για λίγο, δεν κατάφερε να φθάσει στην κορυφή της Ευρώπης, αλλά και της Ισπανίας. Η Ματαρό του Ντάνι Μπαγιάρντ αποτέλεσε σημείο αναφοράς στη γυναικεία ευρωπαϊκή υδατοσφαίριση και θέλει την επόμενη σεζόν να πετύχει όσα δεν άγγιξε φέτος, έχοντας να αντιμετωπίσει μια «στιβαρή» και με κίνητρο Σαμπαντέλ.

Με το ίδιο πνεύμα, κρατώντας τον βασικό κορμό, η Ματαρό θα επιδιώξει του χρόνου το απόλυτο των τροπαίων σε Ευρώπη και Ισπανία, ενώ μια πολύ σημαντική ανανέωση ανακοινώθηκε από την καταλανική ομάδα, η οποία συμφώνησε σε επέκταση της συμφωνίας της με τη μαγευτική, Ρίτα Κέστελι.

Ένα εξελιγμένο είδος αθλήτριας της υδατοσφαίρισης, με ασύγκριτο πολιστικό IQ και πέρα από κάθε αμφιβολία, χάρμα ιδέσθαι, για όποιον την παρακολουθεί να αγωνίζεται. Η θρυλική Μαγυάρα περιφερειακός ανανέωσε τη συμφωνία της με τη Ματαρό.

Ο Ντάνι Μπαγιάρντ έχει πείσει της ακριβοθώρητες αθλήτριες του να πιστέψουν στο project, επομένως το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν κι άλλες ανανεώσεις συμβολαίων, το οποίο θα επιβεβαιώσει το σαφές πλάνο της Ματαρό η ομάδα να παραμείνει ίδια για να αποκτήσει περαιτέρω ομοιογένεια. Όπως, δηλαδή, πρέπει να γίνεται και το αντιλαμβάνονται σε έναν λαό με αθλητική παιδεία, που πιστεύει στο βάθος του χρόνου και όχι σε διάττοντες αστέρες…

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA