Για το τελευταίο του παιχνίδι πριν από την διακοπή των Χριστουγέννων ετοιμάζεται ο Ολυμπιακός που ταξιδεύει στη Γερμανία για να αντιμετωπίσει το Ανόβερο, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Champions League με μοναδικό στόχο την διατήρηση του απόλυτου των νικών εντός και εκτός Ελλάδος.

Οι «ερυθρόλευκοι» που βρίσκονται στην πρώτη θέση του Α’ Ομίλου της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης μαζί με την Μπαρτσελονέτα με εννέα βαθμούς, θέλουν να δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις κάτι το οποίο τόνισαν με τις δηλώσεις τους στο Olympiacossfp.gr ο προπονητής των Πρωταθλητών Ελλάδας Ίγκορ Μιλάνοβιτς και ο πολύπειρος φουνταριστός της ομάδας Κωνσταντίνος Μουρίκης.

Διαβάστε τα όσα είπαν:

Ιγκόρ Μιλάνοβιτς: «Όπως έχω πει και στο παρελθόν, η κάθε ομάδα πρέπει σε κάθε αγώνα να αποδεικνύει την ποιότητα και την αξία της, μέσα στο νερό. Σε αυτό το επίπεδο, η βαθμολογική διαφορά δεν παίζει κανένα ρόλο. Εμείς, πρέπει να μπούμε στον αγώνα με πλήρη αυτοσυγκέντρωση και να δείξουμε την σκληρή δουλειά που κάνουμε καθημερινά στην προπόνηση. Θέλουμε την νίκη, θέλουμε να διευρύνουμε το νικηφόρο σερί μας και να παραμείνουμε στην κορυφή του ομίλου. Πιστεύω στους παίκτες μου και θεωρώ, ότι και απέναντι στο Ανόβερο, θα δώσουν το 100%».

Κώστας Μουρίκης: «Είναι ένα παιχνίδι εκτός έδρας, στο οποίο στόχος μας είναι η νίκη, έτσι ώστε να διατηρήσουμε το απόλυτο στον όμιλο. Έπειτα, έρχεται η διακοπή, η οποία θα μας βοηθήσει να ξεκουραστούμε, μετά τα τρία συνεχόμενα ταξίδια. Έχουμε βγάλει ένα αρκετά δυνατό πρόγραμμα. Μετά τη διακοπή, έχουμε τρία ματς εντός έδρας, η ομάδα θα εμφανιστεί έτοιμη αύριο, γιατί έχουμε δουλέψει πολύ για αυτό το παιχνίδι. Πάμε για τη νίκη! Ελπίζω να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα, για να είμαστε πρώτοι στον όμιλο έως τη διακοπή».