Η Μεγάλη Τετάρτη του Ολυμπιακού με ντεμπούτο Ζερδεβά!

by Aquafeed 24

Σε ρυθμούς Champions League, κινείται η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού. Οι Πρωταθλητές Ευρώπης υποδέχονται τη Μεγάλη Τετάρτη στις 20:00 στο Παπαστράτειο, το Αννόβερο στην αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής και θέλουν τη νίκη για να σφραγίσουν και μαθηματικά την πρόκριση στο Final 8 που θα διεξαχθεί στη Γερμανία στις αρχές Ιουνίου (6-7-8).

Μια στροφή πριν την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων ο Θρύλος, έχει την ευκαιρία να πανηγυρίσει σε περίπτωση νίκης, μαζί με τον κόσμο του, την εξασφάλιση της παρουσίας του για 4η διαδοχική σεζόν στην τελική φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Την τελευταία αγωνιστική, στις 15 Μαΐου,  ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Βερόνα στον Πειραιά, οπότε και θα ξεκαθαρίσει η τελική κατάταξη στον βαθμολογικό πίνακα.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό του Ολυμπιακού Θοδωρή Βλάχο, ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του, ενώ στην διάθεσή του έχει τεθεί και ο Μανώλης Ζερδεβάς ο οποίος θα κάνει το ντεμπούτο του στην «ερυθρόλευκη» αποστολή.

Πηγή: olympiacossfp.gr

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA