Η Λιλ της Μπόβαλη πήρε το ντέρμπι με την αντίπαλο του Εθνικού!

by Aquafeed 24

Ντέρμπι στο γαλλικό πρωτάθλημα και μάλιστα στην πρεμιέρα, αφού η Λιλ υποδέχθηκε τη φιλόδοξη φέτος Μουλχάουζ, σε ένα χορταστικό παιχνίδι όπου η γηπεδούχος ομάδα κατάφερε να επικρατήσει με σκορ 14-10.

Το έργο του Ανέστη Πεσματζόγλου στον πάγκο της πρωταθλήτριας Γαλλίας άρχισε να φαίνεται από νωρίς, με τη Λιλ, στην οποία έχει σημαντικό ρόλο η Ελένη Μπόβαλη, να έχει ένα «εκρηκτικό» επιθετικά δεύτερο οκτάλεπτο, όπου με επιμέρους 7-4 κατάφερε να χτίσει ασφαλή διαφορά.

Υπενθυμίζεται ότι η Μουλχάουζ θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό Πειραιά στον 1ο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ στη Ρώμη τον Νοέμβριο.

Επίσης, η Νις, αντίπαλος της Βουλιαγμένης στον Όμιλο της Πορτογαλίας, ξεκίνησε επίσης με νίκη το γαλλικό πρωτάθλημα, επικρατώντας 12-6 της Νανσί, με τη δεύτερη να βρίσκεται στον Όμιλο της Αθήνας, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον ΑΝΟ Γλυφάδας.

Τέλος, μια ιδιαιτερότητα του γαλλικού πρωταθλήματος είναι η συμμετοχή σε αυτό της Εθνικής ομάδας γυναικών της Ελβετίας, η οποία ωστόσο ηττήθηκε δύο φορές σε δύο ημέρες από τη Μπορντό.

 

 

 

 

 

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA