Καμία διάθεση συμβιβασμού από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, η οποία λειτούργησε βάσει των κανονισμών της και απέκλεισε από το Euro Cup τον Υδραϊκό και την ΕΝΚΑ, ενώ στις δύο ομάδες θα επιβληθεί πρόστιμο που ορίζεται περίπου στα 8.000 ευρώ.

Οι δύο ομάδες δεν μπόρεσαν να συμμετάσχουν στον προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, για διαφορετικούς λόγους η κάθε μια όπως το Aquafeed24 αποκάλυψε για αμφότερες τις περιπτώσεις.

Τόσο η ελληνική, όσο και η τουρκική ομάδα δήλωσαν αδυναμία να αγωνιστούν ΜΕΤΑ την κλήρωση, κάτι που επισύρει τις ανωτέρω ποινές.

Η LEN εξάντλησε την αυστηρότητά της και τιμώρησε Υδραϊκό και ΕΝΚΑ με αποκλεισμό από την Ευρώπη για φέτος, ενώ θα πληρωθεί κανονικά και το πρόστιμο.

Θα μπορούσε η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία να αφουγκραστεί τα αντικειμενικά προβλήματα των δύο ομάδων, οι οποίες λόγω αναβολής ταξιδιών και λόγω κρουσμάτων COVID-19, δεν μπόρεσαν να παραστούν σε Συρακούσες και Βουδαπέστη, ωστόσο όχι μόνον δεν το έκανε, αλλά φρόντισε να τις τιμωρήσει όπως ορίζουν οι κανονισμοί της. Δυστυχώς, η ηγεσία της LEN, για ακόμη μια φορά δεν θέλει να εναρμονιστεί με την (εκάστοτε) εποχή και πήγε… by the book. Ακόμα και τώρα, που ο κορονωϊός προκαλεί αξεπέραστες δυσκολίες σε συλλόγους.

Facebook Comments