Η Κρήτη φωνάζει προς ΓΓΑ και Περιφέρεια για τις εγκαταστάσεις!

by Aquafeed 24

Η Πολιτεία οφείλει να ξεκινήσει τις διαδικασίες ώστε να κατασκευαστείκλειστή 50άρα πισίνα στην Κρήτη αλλά και να γίνουν έργα βελτίωσης στις υπάρχουσες.

510 αγανακτισμένοι γονείς, παράγοντες, προπονητές υπέγραψαν επιστολή την οποία έστειλαν, με πρωτοβουλία του ΝΟΡεθύμνου στην ΓΓΑ, ΚΟΕ και Περιφέρεια.

Η Επιστολή, όπως δημοσιεύει το patris.gr:

“Θα θέλαμε να σας υποβάλουμε, για την άμεση παρέμβασή σας ώστε να επιλυθεί το θέμα των εγκαταστάσεων προπόνησης και αγώνων των αθλητών στο νησί.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες καλούνται να προπονηθούν καθημερινά οι κολυμβητές στο νησί σε ό,τι αφορά τις αθλητικές εγκαταστάσεις είναι επιεικώς απαράδεκτες και οπωσδήποτε άνισες σε σχέση με την προετοιμασία των αθλητών αναλόγου επιπέδου σε αρκετές από τις υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδας.

Ιδιαίτερα κατά τη χειμερινή περίοδο, λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών, η έλλειψη οργανωτικών δομών και η απουσία έστω και μιας κλειστής 50άρας πισίνας σε όλη την περιφέρεια της Κρήτης καθιστά την προσπάθεια των αθλητών και των προπονητών τους ολοένα και πιο επίπονη. Να επισημάνουμε επίσης ότι καθόλη τη διάρκεια του έτους σε αγώνες οι οποίοι γίνονται για να περάσουν οι αθλητές τα όρια συμμετοχής τους στα πρωταθλήματα, οι καιρικές συνθήκες είναι σχεδόν πάντα  ενάντιά τους.

Ο αριθμός των αθλητών που συμμετάσχουν στις ημερίδες (περίπου εξακόσιοι αιθλητές από 16 σωματεία από όλη την Κρήτη) δείχνει το μέγεθος της ανάπτυξης του αθλήματος της κολύμβησης στην Περιφέρειά μας και καθιστά πιο επιτακτική την ανάγκη άμεσης παρέμβασης και επίλυσης του προβλήματος, το οποίο σας περιγράφουμε.

Δεν είναι στις προθέσεις μας να σας κουράσουμε με την απαρίθμηση επιδόσεων και επιτυχιών που έχουν κατακτήσει οι αθλητές μας σε πανελλήνιο επίπεδο, καθώς αυτές είναι γνωστές βάσει των αποτελεσμάτων των αγώνων που διεξάγονται στην διάρκεια όλη της χρονιάς.

Οι εγκαταστάσεις και οι συνθήκες προετοιμασίας στην κολύμβηση δεν θα πρέπει να αποτελούν εμπόδιο στην επίτευξη των στόχων τους. Είναι ανάγκη όλα αυτά να καταγράφονται και να κατατίθενται ως προτάσεις μιας προοπτικής που πρέπει να υπάρξει.

Θερμή παράκληση βοηθήστε μας να βρεθεί λύση προκειμένου να γίνουν τα απαραίτητα έργα στις πισίνες της Κρήτης και οι κολυμβητές μας να αγωνίζονται πλέον κάτω από τις αρμόζουσες συνθήκες, κάτι που αποτελεί υποχρέωση όλων μας και κυρίως της Πολιτείας, αλλά και ως ελάχιστη προσφορά στην τεράστια προσπάθεια που κάνουν οι νεαροί αθλητές μας.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την προσοχή σας. Ευελπιστούμε στην άμεση παρέμβασή σας και σας εκφράζουμε την επιθυμία μας η επικοινωνία μας αυτή να γίνει και διά ζώσης στο πλαίσιο μιας συνάντησης μεταξύ όλων των εμπλεκομένων.

Γονείς, εκπρόσωποι Σωματείων Κολύμβησης της Κρήτης και προπονητές”.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA