Η τρομερή πορεία του Τεό Λοράντου ως ομοσπονδιακός προπονητής στις εθνικές ομάδες της Ελλάδας φθάνει στο τέλος της, καθώς η Κολυμβητική Ομοσπονδία ενημέρωσε τον πολυνίκη τεχνικό ότι η συνεργασία τους ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες του Aquafeed24.

Ο Τεό Λοράντος αποχωρεί από τις Εθνικές ομάδες έχοντας κατακτήσει δύο παγκόσμια πρωταθλήματα και ένα πανευρωπαϊκό με την Εθνική ομάδα Νέων ανδρών, ενώ κατάφερε να φτιάξει ένα αξιόμαχο σύνολο που πάλεψε για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο με την εθνική ομάδα γυναικών.

Ο τέως πια ομοσπονδιακός τεχνικός συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Κυριάκο Γιαννόπουλο και η ουσία είναι ότι η λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών είναι οριστική. Το προηγούμενο διάστημα, ο Τεό Λοράντος είχε απορρίψει ορισμένες εξαιρετικές προτάσεις από το εξωτερικό και μένει να δούμε ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του.

Τον ίδιο δρόμο ακολουθούν και δύο σύμβολα της ελληνικής γυναικείας υδατοσφαίρισης, η Φιλιώ Μανωλιουδάκη και η Αντιγόνη Ρουμπέση, οι οποίες ενημερώθηκαν μέσω τηλεφώνου για το τέλος της συνεργασίας τους με την Κολυμβητική Ομοσπονδία.

Το μέλλον Εθνικής γυναικών πρέπει να διασφαλιστεί και είμαστε σίγουροι ότι η νέα διοίκηση θα κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή για να επιστρέψει η Ελλάδα εκεί που ανήκει, στην κορυφή!

Αντιγόνη Ρουμπέση στα κοινωνικά δίκτυα: «Η συνεργασία μου με την Εθνική ομάδα γυναικών έφτασε στο τέλος της. Ήταν μια καινούργια εμπειρία για εμένα και είδα πως είναι να αντιμετωπίζεις τα πράγματα έξω από το νερό. Σε μια χρονια με ιδιαίτερες συνθήκες, θα ήθελα να ευχαριστήσω ολες τις παιχτριες για την άψογη συνεργασία καθως και τους συνεργάτες μου Τεό Λοράντο, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Κωνσταντίνο Αποστολόπουλο».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lorantos Theo (@theolorantos)

Facebook Comments