Η Κική Στρατηδάκη στο #Aquafeed24 : «Δεν μας βγήκαν αυτά που θέλαμε – Πιστεύω στην ομάδα μας»!

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Η 24χρονη ταλαντούχα φουνταριστή της ΑΕΚ, Κική Στρατηδάκη, μιλά στο #Aquafeed24 για το “τρελό” παιχνίδι με τον Πανιώνιο στο οποίο τελικά οι βαθμοί μοιράστηκαν. 18 γκολ, πολλές ανατροπές ενδιάμεσα και στο τέλος χαμογελούν οι φίλοι του αθλήματος που απολαμβάνουν τα ντέρμπι.

Η Κική Στρατηδάκη μιλά στο #Aquafeed24 και εξηγεί τι δεν πήγε καλά κατά τη γνώμη της και τι πιστεύει όσον αφορά το μέλλον του πρωταθλήματος για την ΑΕΚ.

Το παιχνίδι με τον Πανιώνιο έληξε ισόπαλο 9-9 με πολλές ανατροπές κατά τη διάρκεια του. Δεν πήρατε το αποτέλεσμα που θέλατε, πώς θα σχολίαζες συνολικά την εμφάνιση της ομάδας; 

«Δεν καταφέραμε να πιάσουμε τον ρυθμό που θέλαμε και κάναμε αρκετά λάθη τα οποία μας στοίχησαν. Δεν είμαστε ευχαριστημένες από την απόδοση μας και θεωρούμε ότι θα μπορούσαμε να πάμε καλύτερα».

Τι πιστεύεις ότι έφταιξε περισσότερο για το γεγονός ότι δεν πιάσατε την απόδοση που θέλατε;

«Δοκιμάσαμε πράγματα τα οποία είχαμε δουλέψει, αλλά δεν μας βγήκαν και κυρίως αυτό που μας στοίχισε ήταν ο παίχτης παραπάνω καθώς είχαμε πολύ κακό ποσοστό».

Ένα σχόλιο για το μέλλον την ομάδας της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα…

«Δουλεύουμε κάθε μέρα παρά πολύ στις προπονήσεις και πιστεύω ότι με το καιρό θα βελτιωθούμε και θα παίξουμε αυτό που πραγματικά μπορούμε. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα και πιστεύω πολύ στην ομάδα μας»!

Συνέντευξη: Γιώργος Φραγκάκης

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA